NBA Nasıl geçiyor kızlar benim çok kötü hiç uyuyamıyorum ve bebek çokkk kasıyor kendini makat geliş hala 😳
Zehra9616 NBA 35+4 neresiyle geldigini bilmiyorum bile vallahi son gittigimde sormadim simdide gidemiom temasliyim oyle merakla bekliom wc cok zorluyo okadarcik😀
Burcinmert NBA benimde 35+2 bendede Kasılma oluyor ve sancı yapıyor 😩 bide ayaklarımda çok ödem oldu 2 haftadır 🤦🏻♀️ bugün kontrolüm vardı hala pozisyon aynı yan duruyor bizimde 😀
NBA Burcu_doga ahhh bu benciller yaktı bizi 🙁 son ana kadar bakalım ne olcak 39 a kadar dönmezse sezaryen dedi doktor 😕ilki normal di
NBA Zehra9616 evet bende gidemiyorum WC olayı çok kötü ayaklarını batırıyor kereta ha bire resmen sıçrıyorum lavaboda 🤪
Burcu_doga NBA ilki normal yapmışsınız ne güzel, bizim bu sefer ilk ve uzun süredir sezeryan gözüküyor
NBA Zehra9616 ben asıl doğum sonrasını düşünüyorum bizim de klozet yok ilk gebelikte çok zorlanmıştım 🥺
NBA Burcu_doga bilmiyorum ki ben hala umutluyum son ana kadar bazı bebekler doğum sancı anında dönüyormuş ben o yüzden şehir hastanesini tercih ettim özele kalsa 37 de gel alalım dedi
NBA Burcinmert ben hiç yürüyemedim bu bebekte ama ödem olmadı çok şükür keşke yürüyebilsem ama ayakta bile durunca ayağını batırıyor rahmime doktorum bile bu çok aşagıda dikkat et dedi
NBA Burcu_doga bana ciğer geliştirici hatta yazdı özel doktoru bende vurmadan önce devlet doktoruna danıştım vurma dedi 😵💫39 dan önce de sezaryen yaptırmayız dedi ama özel tam tersi anlamadım bende
Burcinmert NBA bende bazen yürüyemiyorum dediğin gibi ayaklarıyla tekmeliyor canım yanıyor ilk gebeliğimde çok rahattım bu biraz zorluyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
NBA Nur_ersy0 bu yılki bebekler bi tuhaf 🤪çoğu kişide aynı şikayet bazen ilk gebeliğimi arıyorum ne kadar rahat geçmişti