Mavimiz Elmasyusufum3 bende 38+5 im. Burda yazan birçok şeyi sordum doktoruma. Bebek ne zaman isterse o zaman gelir dedi. Spor yürüyüş sonrasında iyileşmen içinde iyi gelir ama doğumu erkene almaz dedi. Benim doktorum çok rasyonel hurma, ilişki falan diyince gülüyor dalga geçiyor. Doç. Doktorum memnunumda kendisinden. Bebişler keyifleri ne zaman isterse o zaman gelecekler galiba ama bende artık gelsin istiyorum 😀
Elmasyusufum3 Mavimiz aynen ya bende ona inanıyorum artık ne yaptıysam olmuyor gelmiyor oğlum şuan tek korkum suni sancı insallah ona gerek kalmadan doğum yapabilirim
ayseenur Mavimiz valla bende doktorunuza güldüm, yürüyüş, ilişki faydalı diyen onlarca doktor yalan mı söylüyor, ki gerçekten de etkili. 2 saatte doğum yapmamış olsam bende inanmazdım belki ama hareket her zaman iyidir 🤩
Pembegul Elmasyusufum3 37+3 olduk bizde. artik baya agirlasiyor insan. Yurtdisinda yasiyorum burda 40 haftadsn once gelmesini istemiyorlar. Anne karninda 1 gün extra bile bebek gelisimi icin faydaliymis. Hem kilosu acisindan. Ama tabi belki sizin bebisin kilosu iyidir. Bizim kiz biraz minik. 40 haftada dogarsa en azindan 3 kiloyu bulur dedi doktor. Oncesinde dogarsa 3 kilonun altinda dogacak fln dedi. O yuzden ben acele etmiyorum. Saglikla gelsinler yeterki🧡