Anneoluyorumbenn Sinemmmmm58 şimdi yoldayım istnbula gidiyorum orda bi hastaneye gitcem özel sonuçları oraya göstercem kötü bşy yok derse içim rahtlıck ama sonuçlar çok yüksek
NBA Sinemmmmm58 bende gidiyorum ondan dedim doktora randevu düşüremiyorum dedim 35 hafta oldum kontrole nasıl gelicem dedim oda 10 gün muayene süren var dedi gelebilirsin dedi
Sinemmmmm58 NBA sabah 7.30 da gidersen sira alabiliyormussun canim yoksa randevu alip gelmen gerekiyomus siralar cabuk bitiyomus
Sinemmmmm58 NBA hasta kayita sor doktorlara degil canim doktorlar gel diyo ama hasta kayit vermiyo sira
elifeari Sinemmmmm58 şehir hastanelerinin kendi santral numarasını alın. Oradan randevu oluşturun. Daha erken veriyor. Hatta hepsinin var mı bilmiyorum ama kendi sistemlerine hasta girişi olarak yapıp istediğiniz saat ve günü seçebiliyorsunuz.
elifeari Sinemmmmm58 ilçe devlet hastanelerinde bile var artık. Eğer sıkıntı çekiyor iseniz tahlil randevu gibi durumlar için bir bakın isterseniz.
Emine_eymen Sinemmmmm58 cnm benim geç çıkacak Bi sonucum vardı öğleden sonra geldim sonuç için giriş yaptırcam dedim yaptırdım sonuçu da hemen gösterdim hiç sorun olmadı
Emine_eymen Sinemmmmm58 bilmiyorum cnm ben kimseye sormadım ne zamn geliyim diye öğleden sonra sonuçlara baktıkları için öğleden sonra gittim baktılar