CinyurunAnnesi Kızlar şu an 35+3 deyim haftaya doğum şeklim belli olacak sezeryan olursa gün verilecek normal olmasını istiyorum ama çatı muayenesi ürkütüyor beni nasıl oluyor acaba ağrı vs oluyor mu? Çatı muayenesi olmadan normal doğum yapamaz mıyım 🤦🏼♀️
Deletedmom623737 CinyurunAnnesi Bende 36+4 üm hala çatı muanesi yapılmadı haftaya kontrolüm var yine o zaman yapılır herhalde beni de ürkütüyor ne yalan söyleyeyim 😅
zeeynepp19 CinyurunAnnesi 33 haftada yatış yapıldı kolestaz şüphesinden riskli gebelik olarak nerdeyse 2 saat içinde 3 kere alttan muayene oldum aslında acısı yok sadece ben acilen yatış yapıldığından gergin olduğum için ilk girişte hafif kastım kendimi ama dediğim gibi acısı yok bence korkmayın
FerdAzra CinyurunAnnesi merhabalar canım bende 32 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim ilk doğumum normal oldu kısmetse Buda öyle olacak hiç korkulacak bişi yok çatı muayenesinde inan bana anlık bişi zaten saniyelik bir mesele rabbim hepimize yardımcı olsun bir avaz da kurtulalım inşallah 🤲🏻😊
CinyurunAnnesi Deletedmom623737 gerçekten yaptırmak istemiyorum ama normal doğum olsun istiyorum 😂🤦🏼♀️
Deletedmom623737 CinyurunAnnesi Bende bi an önce olsun bitsin artık belli olsun şu dogum şekli istiyorm 😔😔
Leyla0904 zeeynepp19 çok geçmiş olsun. Geçen hafta bende yoğun kaşıntıdan dolayı şüphelendim. Şükür çıkmadı ama kaşıntı geceleri devam maalesef. Senin sonuçların nasıl?
TnE_ Benim şuan bütün gidişat normal doğum gösteriyo. Zaten öyle de olsun istiyorum ama çatı muayenesi için henüz bir şey yapılmadı. Yarin kontrolüm var bakalım yapılacak mı 😀
Merveonay CinyurunAnnesi doktor iki üç parmağını rahmine doğru sokuyor çatı genişliğine bakıyor parmak ölçüsü ile ölçüyor canım açıkca söylemek gerekirse bu 😂 kendini kasmazsan 5-10 saniyelik bişey kendini rahat bırak hemen biter eline jel sürüyor zaten acı falan olmuyor kasmassan kendini
09Zeynep09 CinyurunAnnesi yapan kişiye de baglı bide kendinizi ne kadar kasarsanız o kadar çok acı veriyor 1 2 dakikalık bişi
Deletedmom623737 Cokistersengelerbence Ay ne zaman yapmayı düşünüyorlar acaba 🤷🏻♀️ yarın yapılırsa sana 38 de yapıyorlar demek bana da o zaman yaparlar o zaman 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lemanl @"CinyurunAnnesi"Ben hiç korkmuyodum acikcasi ve bu gun gitdim hic kendimi kasmadim ve hic birsey hiss etmedim ya hicbirsey hic eline kayqanlaşdiricida sürmedi ve ben nasil girdi o el oraya anlmadim😄
Rukiyes Korkulacak bi durum degil kasmayın kendinizi eger normal istiyosanız bakmak zorunda eger çatınız darsa sezeryan der
Yalcnnaysgll CinyurunAnnesi canım çatıdan korkuyorsan normal nasıl yapcan korkacak bişey yok kasma yeter saniyelik