EbruGnc Tubmavi kesinlikle öyle insan bi an önce belli olsun cicili bicili şeyler alıyım istiyor gidiyorum geziyorum e bebeği daha hiç bişey almadım ama 🥰🥰
Tubmavi EbruGnc kaç kere girdim boş çıktım 😂 şimdi de biraz abarttım hele şuan kışlık olduğu için çocuğa iki yıllık kışlık aldım 😂🤭🤭
Bisusbi CansuDRY eylulsmommm -PembePapatyam- Bana da tahmin yapar mısınız çok merak ediyorum https://imgyukle.com/i/ElQg4x
eylulsmommm Haticeky ben şekle göre değil de bebeğin duruşu ve başın durma tarafına göre yorum yapıyorum. Ben dahil 7 hamileyiz şuan arkadaşlarım kuzenim yengem vs 🤭 ordan biliyorum. Tabi yanılma ihtimalim de var ama sizin görüntünüz kızçemle aynı 💜 bizde 32. Haftadayız şimdi 10. Hafta da anlamıştım rüyamda da görmüştüm. 🤭
Deletedmom9885 Anne88 benim ki de tam böyle ve güzelleşmişsin erkek olacak, erkek annesi tipi helmis sana falan diyorlar ama bakalım 😄daha 10 haftalık olduk. Sağlıklı olsunlar,sağlıkla doğsunlar inşallah. 😊
eylulsmommm Deletedmom9885 güzellik bence göreceli bu hamilelik ve cinsiyet konusunda. Benim cildim evet güzeldi ama hamile kaldıktan sonra iyice yüzüm güzelleşti, fiziğim vs de ona keza. Hiç hamile gibi değilim 🤭 32. Haftadayız ve kıem olucak. Her hamile her haliyle çok güzel. Erkek bebeği olucak olan çoğu kişi cildi karardı vs ben normalde esmerim beyazladım 🤭😂