Bisusbi CansuDRY eylulsmommm -PembePapatyam- Bana da tahmin yapar mısınız çok merak ediyorum https://imgyukle.com/i/ElQg4x
Tubmavi EbruGnc ne kadar kaldı bekliyorum haberini :) sağlıkla hayırla gelsin gönlündeki olur inşallah benim oldu 😍😍
Tubmavi EbruGnc cinsiyete kadar zor geçiyor dimi ben 12ye kadar nasıl geldim bilmiyorum sonra biraz rahatlamıştım artık 14+6da net dedi zamanla ilgili bi sıkıntı kalmadı 😂
EbruGnc Tubmavi kesinlikle öyle insan bi an önce belli olsun cicili bicili şeyler alıyım istiyor gidiyorum geziyorum e bebeği daha hiç bişey almadım ama 🥰🥰
mervekss Nesliiiiiiiii benim ki doğru çıktı çoşu insanda doğru çıkıyo doktorlar risk almamak için söylemiyor sen istisnai durum olmuşsun :)
EbruGnc mervekss ay hadi hayırlısı hangisi olursa farketmez ilk gebeliğim ama bende öyle hissediyorum sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Deletedmom9885 Anne88 benim ki de tam böyle ve güzelleşmişsin erkek olacak, erkek annesi tipi helmis sana falan diyorlar ama bakalım 😄daha 10 haftalık olduk. Sağlıklı olsunlar,sağlıkla doğsunlar inşallah. 😊