mac burcuyasin suan 25 haftaya girdik ilk 3 ay içmedim 3 Aydan sonra aksama kadar hiç içmıyorum ama içen biri denk gelırse dayanamıyorum hemen 1 tane yakıyorum en fazla günde 2 tane içyırum ama içmicem tutcam kendmı dayanabilirsem tatilden sonra
Emirim2035 burcuyasin annelik duygusuyla alakasi yok canm istemek onemli.ben ilk oglumda birakamadm mesela.cok vicdan yapiyodum korkuyodum bisey olcak diye.ama bu sefer artk tamamen beynimde bitrdm.hersey beyinde bitiyo ilk 3 hafta cok onemli
burcuyasin Emirim2035 sen ne kadar iciyordun peki ilk oğlun da sagliginda herhabgi bi problem olmamıştır insallah
Emirim2035 burcuyasin bi pakete yakin iciyodum.malesef zarari oldu cigerleri enfeksiyon kapmis 15 gunlukken hastaneye yatrmak zorunda kaldikk
Nrslcyy Bende hep kendimi şartlandırmıştım hamile kalınca bırakacağım nasıl olsa şimdi içeyim diye ilk 2 hafta günde 1 tane falan içtim şuan kokusuna dahi tahammülüm yok midemi çok bulandırıyor eşimin kokusuna bile katlanamıyorum 😔 çok şükür ben kurtuldum darısı size inşallah🙏🏻 Vicdan yapın ve zorlamayın kendinizi
FatmaAhmet Nrslcyy 4 gün oldu bugün çok şükür daha ağzıma sürmedim inşAllah bir daha hiç içmem benim eşimin de desteği sayesinde oldu o da benimle birlikte bıraktı☺️