Derininannesi_ Kızlar kullanan varmı yan etkisini flan gördünüz mü ? Bugün covid testim pozitif cıktı doktorum verdi bunu kullanmalı mıyım ?
Makif2112_ Derininannesi_ Benim testim pozitif çıkınca doktor banada verdi bir kutu bitti ikinci kutuya geçtim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım
iki_melek_annesi Derininannesi_ Hiç bir yan etkisi yok kan sulandırıcı iğne ben hamileliğimin 6. Haftadasından beri kullanıyorum 31 haftalık olduk doğuma kadar devam edecem göbek den vuruyorum ağrısı olmuyor ordan pek
OzgeSvr Derininannesi_ ben ilk bebeğimde de odğutana kadar kullandım şimdi de kullanıyorum pıhtılaşma sorunum var hiçbir yan etki olmuyor sadece vururken biraz yakıyor o kadar
iki_melek_annesi Derininannesi_ Eşin yaparsa o yapsın ama kendin yapınca daha rahat oluyo başkası yapınca ben kasıyorum kendimi iğnede havasını alınca morarma yapmıyor birde iğneyi yavaş sık yaparken kolay gelsin sana 😊
Akca01 Hic bir yan etkisi yok. Bebeğinin sağlığı için kullanmanızı tavsiye ederim 5. Haftadan beri kullaniyorum taaa ki doguma kadar. Pihti sorunu var benim. Ama covit geçiren olan her hamile genelde kullanıyor.
Serapcemre Derininannesi_ doktorun verdiği şeyi tabiki kullanmalısın kullanma deseler kullanmıyacak mısın ben de covit oldum detaylıya kadr kullan detaylı sonucunu görelim o zaman kararlaştırır devam edip etmeyecegıne dedi covit kan pıhtılaşması yapıyor o yüzden kan sulandırıcı verıyor doktorlar
Ebruuuusalman Derininannesi_ bende kullaniyorum 3 kutu kullandim 2 kutum kaldi covit oldugum icin doktorum vermisti
Eslemmiraaa Derininannesi_ bende kovid olunca kullandım canım ilk koldan vurdum inan çok acıyor kol tavsiyem göbekten enjekte etmen ve enjekte ettikten sonra herhangi bi bası yapma morarma olmaması için bir gün sağdan bir gün sol köşeden yapabilirsin iğneyi vurduğun an hafif yakıyor başkada bişi yok 🌸💉
Eslemmiraaa Derininannesi_ hayır canım kaç haftalıksın şuan sen ben 20 haftalık gebeyim çok büyük ve gergin bi karnım yok göbek deliğimin bi parmak yan hızasından yapıyorum son iğnelerim kaldı hiç bi şekilde morarmada olmadı
Eslemmiraaa Derininannesi_ Tamam canım yaparsın rahat korkma ilk zamanlar tedirgin oluyorsun da alışıyor dediklerime dikkat et yeter iğneyi göbeğine 45 derecelik açı ile sok yan yani 90 derece açı da kola vuracaksan eğer
Zeynep2805 Ben de hamileliğimin başından beri kan pıhtılaşması sebebiyle kullanıyorum. En son kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz acaba bilen var mı