alonee Because bişey olmaz ama eşim hazır aldırmıyor artık kendimiz yapıyoruz bi sıkıntı olmadı daha 😂
charlottececi Because pizzanim icerigine sucuk sosis salam koyulmamasi durumunda hicbir zarari olmaz. İslenmis seylerin tuketilmesi önerilmiyor. Pizza piserken on pisirilme yapilmadigi icin yeterince pismeyecektir bu urunler. Ben vejeteryan pizza yiyorum hicbir sorun yok 😄
serpilctn Because ay ne olacak🤭😃😃😃😃hiç bisi olmaz ben hep yiyorum hamburger de öyle sucuk da yiyorum kahvaltıda hep tostun arasına koyuyorum kaliteli oldumu ne olacak ki sadece salam ve sosis , cips, jelibon ,kola dışında herseyi yiyorum valla😋😋😋
blueberyy00 Because bende evde yapıp yiyordum ama sucuğu kesinlikle bildiğim yerden doğal olarak alıyordum ve sadece sucuklu yapıyordum salam sosis vs koymadan iyice de pişirip yiyordum iyi piserse güvenilir sucuğun zararı olduğunu düşünmüyorum ha et yemişsin iyi pişirip ha sucuk ama doğal olursa
Ozlem2206 Because 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne olucak allah aşkına az bi araştırın pizzadan ne olabilir sucuktan sosisten ne olabilir hergün bir kilo sucuk yemiyosan hiçbişey olmaz 😓