Hande1nur Selam kızlar,tam 20 haftaligız ve yarın saglik ocağına gidip tetenoz aşımı olucam,acıtıyor diyorlar ve sonra ağrı ateş yapıyormuş doğru mu?
Sinoooom Hande1nur aşıyı yaparken sorun yok ama daha sonra ağrısı kötü oluyor :( koluma biri dokununca ağlardım acısından
Haticecakirr Hande1nur herkeste aynı olmaz üstüne yatmayın hareketsiz bırakmayın hareket ettirin sürekli şişlik olursa kolonya ile pansuman yapın
Birgul Hande1nur yok açılmadı ya, ben ki iğneden çekinirim hemen oldu. Hatırlamıyorum ki çok küçük değildi gibi ☺️
tugbaacng Hande1nur ilk dozu vurulduktan 2 gün sonra, 10 gün feci ağrım oldu, 2. Dozda hiçbir şeyim olmadı.
Miramerve Hande1nur vururken hiç ağrı hissetmemiştim ama sonrasında bir hafta orası taş gibi oldu baya ağrıdı. Ateş felan yapmadı masajla rahatlattım kolumu da.
Polenpolen52 Hande1nur hayır canım kolda hafıf agrı oluyor ates falan olacak dıye bırsey yok burdakı hamıleler bıraz nazlı🤣
bebekveannesiii Polenpolen52 Ne alaka nazla 😏gayet dirayetli vücudum var kolay kolay acı bile hissetmem ama 39 derece ateşim çıktı
Dilara9406 Polenpolen52 ne alaka nazla 1. Dozumda hiçbişey olmadi sadece kolum ağrıdı oda dokundukça baska biseg yoktu 2.dozu dün vuruldum kolumu hissetmiyorum ateşim var halsizlik bunlari nazdan yasamiyorum aşıdan dolayı
Poyrazinannesiiii Hande1nur kolunun üstüne yatma birde kolunu yukarı kaldırma benim 1 hafta oldu aşı olalı ateşim vs çıkmadı ama benim önceden 2 doz aşım varmış iş yerinde sanırım olmuştum tam hatırlamıyorum belki ondandır hiç ateşim çıkmadı hafif ağrı oldu o da iş yaparken kolumu az kastığım için
bebekveannesiii Hande1nur cuma günü oldum hâlâ kolum ağrıyo ilk gün pek bişey hissetmedim. İkinci gün kol ağrım şiddetli bı sekilde başladı ve ateşim çıktı ama şimdi daha iyiyim
Ordu52 Hande1nur Bende ilk dozumu olduğumda 2 gün fln kol agrimm olmustu o koluma yatarken zorluk cektim
mhdmraa Hande1nur 2 gün önce oldum ateş falan yapmadı ama o gece kol ağrısı başladı dün çok ağrıdı bugun daha hafif ağrıyor