Tugbakybzc Merhaba kızlar ben 26 haftalık hamileyim aşırı sırtım ağrıyor birde sol tarafımda sadece bir nokta ağrıyor nefes aldırmıyor. Gebeliktenmi acaba sizinde ağrıyormu?başına gelenler yazarsa sevinirim
MerveKsackTabara Tugbakybzc bende 24 haftalık hamileyim sabahları sanki dayak yemiş gibi uyanıyorum inanılmaz ağrıyo sırtım
Kubdenya Tugbakybzc bel ağrısından yürüyemiyorum bazen. Kalcama bi ağrı saplanio bıçak girmiş gibi 24+3teyim
YelizahinAksoy Valla benimde ayni ya 26+3 haftalik hamileyim sirtimin sol ciğer tarafim inanilmaz ağrıyor usuttum mu acaba diyodum ama ayni yerde olmasi ayni hafta bilemedim
Tugbakybzc YelizahinAksoy bu konu ile ilgili haberleşelim canım bu ağrı beni mahvetti instagram varmı
YelizahinAksoy Tugbakybzc yok ya söylemedim 3 gündür falan var bayram tatili diye gidemiyorum da arasam gormeden bisey diyemem der hakli olarak kadin dogumun buna yapabilrcegi bisey var mi onuda bilmiyorum artik p.tesi falan gidicem inşallah
Hanifeak Benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde sırt ağrısından omuz ağrısından ölüyordum şimdi de 7+5 daha ama yine şiddetli ağrılarım var
Mirzaprens Tugbakybzc canım bnmde cok agrıyo bazen felç geçirmiş gibi ayaga kalkamıyorum basamıyorum ustune sağ tarafa yatsam sola dönemiyorum Bn dikkat ettim cok ayakta durunca ve sert bir zemine cok oturunca oluyor dikkat et sende bol bol dinlen
selenemiss 31.haftadayım ben de 2-3 gündür kuyruk sokumumdan sırtıma kadar çok ağrım var kasıklarım da ağrıyor yarın kontrole gidicem söylicem bakalım dr ne dicek :/
selenemiss YelizahinAksoy evet şimdi çıktık biraz moralim bozuk normal doğum şansım kalmamış kolestaz yüzünden üzüldüm çok.. ağrılar da çok normal zaten normal gebelere göre 15-20 kg fazlasın diyo :( bu arada 103 kg çıktım bugün :(