begumge elifemirasaf kasığımdan göbek deliğine kadar belli belirsiz bir çizgi var. Kız çocuk bekleyen arkadaşımın göğsüne kadar çıktı çocuk 1 yaşındayken geçti. Kızla erkekle ilgisi yok çizginin ama geçiyor takılmayın.
Hanif elifemirasaf Doğum çizgisi Doğumdan birkaç ay sonra geçtiği söyleniyor bakalım ne zaman geçecek 😆
Muhammedamine Bende yok çıkmadı sülalemdeki hiçbir kadında yok çıkmamış hatta sorsam bilmezler bile 😅🤷♀️
HandeA Daha çok koyu tenli kadınlarda olur diye okudum bende. Benim olmadı 37 hafta oluyorum yarın. yada kişinin vücut yapısından da olabilir. Ama gebe kadınların yüzde 80 in de oluyormuş, sonra geçiyormuş☺️
ardengunes Benimde çıktı alttaki çizgi kalın üstteki de cikmaya başladı yukarı çıkmayı tamamlayın doğum yaklaşıyor anlamına geliyormuş benim yarıda suan tam tersi benim çok hoşuma gidiyo 😊
muhteriz Bende 26 haftalığım 3 haftadır falan var o çizgi göbek deliğimden aşağı doğru ama belli belirsiz daha koyulaşmadı. Kız bebek ve beyaz tenliyim 🙄
Patito__ tugbaninmucizesi bna da dr erkege benziyor dedi ama pazrtesi tekrr bakacak suan yanilma payi olabiliyor diye pek itimat etmiyorum
Bitanesininannesi Keşke sadece o çizgi olsa. Benim koltuk altimda ve bacak aramda da koyulasma oldu 😣
Glmsr elifemirasaf benim de aynı şekilde baya kalın ama o çizgi beni hiç rahatsız etmiyor kötü görünmüyor bence çatlaklar çok daha kötü önemli olan onlar bence 🤷♀️🙈
Glmsr elifemirasaf benim de şu an karnimda ve kalçada yok üst bacak bölgemde oldu zaten ilk kilo almaya da bacaklarımdan baslamistm
Tugbaumit tugbaninmucizesi benimde oğlum oldu ama çıkmadı 😂 çok özeniyordum çıksın diye ama çıkmadı 😂😂