nsaydn Merhaba ben 6+3 haftalık hamileyim. 5+3 ten beri kanamam var. 2 kez dr a gittim. Birinde alttan muayene oldum ve kesedede bebektede bir problem görünmedi. Kanama alanıda yoktu. Dr progestan verdi. Yatarken 2 adet fitil şeklinde kullanıyorum. Kanama ve hafif ağrı beni inanılmaz yordu ve yıprattı. Yarın kontrolümüz var. Sizlerden dua istiyorum. Bebeğim ve ben için.
Aaysn nsaydn allahım yardımcın olsun kuzum aynı durumdayım bende deeiklerinin hepsini yaşıyorum rabbim sağ salim kucağımıza almamızı yardım etsin
Handeakdgn nsaydn allah yardımcın olsun, ben de o kanamayı 2 ay aralıksız yaşadım. Sen içini ferah tut o ilaç allahın izniyle çok şifalı ben de kullandım. Kanamam varken uçağa bindim, gezdim dolaştım. Şuan 9 aylık hamileyim 😊 sen bebişine güven hiçbir şey olmaz allahın izniyle
Handeakdgn nsaydn yerleşme kanaması demişti banahiçbir sebebi yoktu iki ay adet görür gibi kanadım. Stres yapma herkesin vücudu başka tepki veriyor 😌
Handeakdgn nsaydn hayır hayır hiç stres yapma. Sen kaybetme korkusuyla strese teslim olursan bebiş de hisseder. Dualar var onları oku, zaten bunlar doğal süreç. Korkma, ilaçlarını düzenli al, bebişinle konuş, kendini de üzme 😊 çoğu kişi yaşıyor bunu.
BusT nsaydn bnimde 10gündür kanamam var bugün6+6yız dün gittim doktora kese iyi güzel dedi bebeği göremedi bir hafta sonra gel dedi haftaya da aynı durum olursa sağlıksız gebelik olur alırız gibisine dedi sabahtan beri çok kötüyüm eşime belli etmiyorm ama sabah baya ağladım kötü oldum ağrım da var kanamam da 😓bize dua eder misiniz
Aaysn BusT benim kanamam durdu prulaton ve progestan fitil kullanıyorum tarın kontrolüm var bakalım hayırlısı rabbim hepimize yardım etsin dua edelim birbirimize
BusT hayat_23 bebeği göremedi ondan da bakmadı galiba bende üzüntümden soramadım bir hafta sonra gel diyince kalktım
eylulummmm @BusT canım hic stres yapma üzülme bende de o hafta gözükmedi sadece kese var ama erken 1 hafta sonra gözükür dedi bende öyle yaptım bir hafta bekledim gittim hem bebek hem de kalp atışı duyuldu üzülüp kendini yıpratma inşallah sağlıklıdır
BusT eylulummmm inşAllah canım hakkımızda hayırlısı tabi insan üzülüyo ister istemez sende gebelik belirtisi olarak ne vardı peki o haftalarda canım
funnymummy nsaydn sorun olmaz inşallah canım stres yapma 12+2 olduk kanama hala var son 5-6 haftadır ama bebeğimiz gayet sağlıklı şükürler olsun sebepsizce var