Busssx Busssx 12+3 de ben dün cinsiyet öğrendik hayatımıza yeni heyecan geldi bulantı krizleri dışında 😅
Elif9292 Busssx benimde agustos sizin kiz mi erkek mi bana kiz gibi dediler daha alis veris icin cok erken 😁
Mathteacher Busssx ben de Ağustos annesiyim 12+2 den selamlar cuma günü ikili tarama testim var cinsiyeti çokkk merak ediyorum .sizin nasıl gidiyor kızlar 🌸
Busssx Mathteacher Valla bulantılar artık canımı sıktı ikili teste prillam istedim doktorum da yazdı başka bir özel durum yok şuan bakalım gelecek haftalar bizi ne bekliyor 😅
Yesim Busssx bende ağustos anası olacam rabbim izin verirse ❤️ bol kusmalı bulanmalı yola devam 😁 13+0, 🍋✨
Mathteacher Yesim benim bir tık bulantılarım azaldı gibi ben de12+2 yim bugün. Prilam kullanıyor musun canım
Yesim Mathteacher hayır kullanmıyorum ama yarın soracağım doktora çünkü kar burda fena bastırdı gidemedim simdi havalar 3 gündür düzeldi yarın gidince sorcam inşallah
Mathteacher Yesim ben de en başta kullanmak istemedim ama baktım artık olmuyor kusmaktan boğazım ağrıyordu kullandıktan sonra çok şükür iyi ki var dedim bu ilaç canım