Yigitinannesi_ Papiiii 13 haftalık olucz 4 kilo verdim ilkinde de böyleydi 8 kilo ile doğuma girdim oda bebek falandi zatn umarım bundada en az kiloyla tamamlarim
Papiiii Yigitinannesi_ canim ben 5 kilo felan almak isteiyorm maks yaa tabi benim isteyimle olmuycak ama keske oyle olsa😂
temmuzannesi01 Yigitinannesi_ oo hemde nasıl zayıf arkadaşım var hamileyken 24 kilo aldı Allahım yarım insan almişin dedim ben kilolu hamile kaldım almamaya çalışıyorum herşeyden yerim ama abartmadan
Papiiii Moco_44 ya benim mide bulantim oluyo bazen ama kusamiyorm mide bulantisida diyemem aam bir tiksinmemi mide rahatsizligi gibi birsey ama kusma yok
temmuzannesi01 Papiiii bu haftalarda pek alınmıyor aksine veriliyor 3 buçuk aya kadar bulantidan hiç almadım ne yesem tiskinti 19 hafta oldum 1 kilo almışım
Ozlemsarap Ne kilo alması 9 haftalık 2 kilo verdim 😭 kusarken tüm dünyam sarsılıyor geçecek diyorlar umarım geçer 🙏🙏
temmuzannesi01 Yigitinannesi_ Aynen öyle canım ben 19 hafta +1 kilo umarım 5 le 8 arası ile kapatırım 😄
Mehtapca06 Papiiii ben 22 kilo almıştım herhalde ilk aylarda alsaydın 30 falan alırsın ama hepsini verdim şimdi yine hamileyim henüz kilo almadım ama alırım bir 10/15 😂
Papiiii Mehtapca06 anladıçç baya almışsın yani cok cok almışsın acaba cokmu yedin o yüzdenmi herhalde o yüzden yani
Babysharkdutdutdut Papiiii 10 haftalık olduk 2 kilo almışım. Evde tartıda 61 im hastanede 64 çıktım🤦🏻♀️
moom222 Papiiii üç buçuk aylığım hamile kalmadan önce 59 kiloydum şuanda ayni kilodayım ve üç buçuk aylığım bebekde gayet iyi kilo almadım hiç
Mehtapca06 Papiiii yani baya yedim arada nefes al denilecek gibi ama bence büyük bir kısmı da ödemdi çünkü oğlum 4 kilo doğdu doğumdan sonra direk 11 kilo gitti ikinci gün 2 kilo daha derken ilk altı ayda klmadi hiç 😂