Blinmdyn mirage333 bi satıcı önermişler sanrm güvenilir ondan alicm sanrm 2 tane alınca baya uyuma geliyo
Deletedmom623737 Blinmdyn Canım beb bi şişe almıştım ayrıyetten avokado yağı Hindistan cevizi yağı Kakao yağı zeytin yağı hepsini karıştırdım kür yaptım
Blinmdyn Deletedmom623737 hepsini trendyoldan mi aldın bebegm ya normalde de catlagm cok var asiri korkuyorm bari göbeğim gogsym çatlaması istyrm yoksa belim kalcam bacaklarm hep catlak 😔
Deletedmom623737 Blinmdyn Avokado yagını ve çatlak kremini trenyoldan aldım canım digerlerini aktardan aldım bende nefret ediyorum çatlaktan 30 dan sonra oluştu aşırı moralimi bozuyor 😕
Blinmdyn Deletedmom623737 hadi yaa bende 27ym cok korkiyrm çatlaktan kesin bende catlarm vücudum malesef ki cok elverişli:( cokta kilo aldm oda tetikler zaten
Betbetbet Blinmdyn ben e bebegin internet sitesinden sipariş etmistm. Gratis ve watsons ın internet sitesindede var
Blinmdyn Betbetbet e bebege bsktm ama bulamdm canm mecbur trendyola guvencem :( gelince sorgulatirim dedm
Ece003 Blinmdyn trendyolda var ama gelmesi uzun sürüyor başka bir eczaneye sor çoğu eczanede var kuzum
Blinmdyn Ece003 denedim sansmi bakalm imsllah kisa zamanda gelir canm 3 eczaneye sordum ama yok bende anlamdm lireac sordum fiyati coktu bütçemi ayarlayamdm kaldi
Ece003 Blinmdyn normal bebek losyonu sürebilirsiniz benimde bitti şuan bebek için aldığım bebek yağını sürüyorum maksat nemlendirmek zaten o bölge çatlamasın diye son 2 hafta kaldı o yüzden o kadar para vermem bende bebek yağı sürüyorum