Blinmdyn Kizlar dışarı çıkamıyorum sadece hastane ye gidiyorm hastane çıkışı eczaneye sordum yoktu acaba bio oil yağını nerden alabilirim güvenli site varmi onerebilcgnz orijinal urun gönderen
Lulikli Blinmdyn dermokozmetik falan gibi siteler var canım güvenilir google a yazınca çıkar zaten belli siteler
Blinmdyn Deletedmom623737 orda da bazen sahte urun gönderiyorlar ya güvenemiyorum kozmtk tarzi seylerde ama guvenli satıcı varsa bildiğinz ordan alaym elimdeki bitti
Bursaspor16 Ben bunu aldım çatlak kremi için satılanlarda 1.numarada hemde yorumlarıda güzel bide indirimde şuanda kaçırmayın derim https://ty.gl/wf9799nr6r
Deletedmom623737 Blinmdyn Fazla alma bence herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef çatlak oluştu 30dan sonra
Blinmdyn Deletedmom623737 27. Haftamdaum canm da tum vücut yaglaynca malsf yetmiyor ya normalde de cildim cok kuru
Gaer25 Trendyolda satıcılara güvenmiyorsanız gratis ve ebebek internet satışları var ordanda sipariş edebilirsiniz.
Deletedmom623737 Blinmdyn Canım beb bi şişe almıştım ayrıyetten avokado yağı Hindistan cevizi yağı Kakao yağı zeytin yağı hepsini karıştırdım kür yaptım
Blinmdyn mirage333 bi satıcı önermişler sanrm güvenilir ondan alicm sanrm 2 tane alınca baya uyuma geliyo