[silindi] Çin takviminde bebeğin cinsiyeti doğru çıkanlar, kendi yaşlarına 1 yaş ilave edip mi bakıyor , yoksa kendi normal yaşlarına göre mi bakıyor?
Karairem001 [silindi] ilk gebeligimde kız çıkıyordu erkek oldu bu gebeligimdede kız yazıyor dur bakim ne olacak
[silindi] Ftynur Ben tek çocuk istiyorum ve onun da kız olmasını istiyorum. Allah iyisini bilir tabi sadece istek benim ki.
Ayse_35 Ftynur benimde aynı durum😄 çin takvimi göre ikiside erkek görünüyor🤔 kan yenileme tersine göre tutuyor mu? Bende kan yenileme testi de tutuyor, üçüncü ona göre mi yapsam😂 2023haziran sonra erkek güya 🤫😄
Ftynur [silindi] Bende 2 istiyorum bir kız bir erkek rabbim erkeği nasip etti 2. De kız olur inşallah🤲🥰sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
[silindi] Suzanne Onların çoğu hatalı hesaplıyor. Birbirlerini bile tutmuyorlar. Ben direkt tablodan olanı daha güvenilir buluyorum.
Binnur81 Erkek yazıyordu kızım olacak diğerlerinde tutmuştu ama bunda tutmadı ona göre de planlamadim zaten 🙃
[silindi] Busakts Ben onu sormuyorum + 1 yaş koyup mu bakıyorsunuz , normal yaşınızla mı onu soruyorum?
htckc [silindi] +1 koyup bakmanız lazım.. ama her ikisine de güvenmeyin.. tutan da çok tutmayan da.. ben çok inanıyordum çin takvimine ilk çocuğum erkek.. şuanda da 2. Yi bekliyorum.. çin takvimi kız diyordu ve bende çok kız istediğim için kesin kız diye düşünüyordum:)) ama 2. Oglumuzu bekliyoruz şuanda.. o yüzden size tavsiyem baksanız bile inanmayın..
[silindi] htckc Allah analı babalı büyütsün. Siz + 1 li ve normal yaşınızla denk getirmenize rağmen mi tutmadı? Çevremdekiler normal yaşla yapınca tuttu çoğunun. Tutmayanların da kendi doğum tarihleri şüpheli
htckc [silindi] benim bildiğim kadarıyla +1 eklemek doğru olan.. yani bu şekilde şimdiye kadar tüm arkadaşlarımın kuzenlerimin falan tuttu bir benim tutmadı:)) size tavsiyem çok odaklanmayın.. ben de tek çocuk ve onu da kız istedim hep ama 2. De erkek :)) ama yine de çok mutluyum.. kız da olsa erkek de olsa harika duygular yaşayacaksınız inşallah bence sadece buna odaklanın.. hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
[silindi] htckc Amin. Benim 5 abim var tek kızım, abimlerinde çocukları hep erkek. 15 senelik evliyim hiç çocuk istemiyordum aslında ama eşim çok istediği için 1 tane olsun istedik Allah da nasip etti. Cinsiyetide Allah gönlüme göre versin.
[silindi] htckc 18 haftalık olacak bir kaç güne. 10 haftalıkken gittim dr bir şey söylemeyeyim kesinleşince söyleyeyim dedi. Detaylı için 20-21 haftaları bekliyorum.