Esra___ Estur birdahaki kontrolüm de 32.haftada bu ara çok taktım çok su içiyorum dk başı wcdeyim bacaklarım ağrıyor artık otur kalk yapmaktan ağrısını geçtim bebeğe bişey olur mu erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum
Muhammedamine Duyguynrky kışın bi denedim ama olmadı yani 😂😂 çok soğuktu dedim boşver sen bildiğine yap eskiden klozet mi vardı diyede kendime teselli verdim 😅
Haticemustafa Esra___ bende alaturka kullaniyorum cnm 30 haftaligim klozeti evde bile kullanmiyorum enfeksiyondan falanda korktugum icin Biraz zorlanmaya basladim artk gittigi yere kadr mecbur kaldigim yerde klozete gecicem
Esra___ Haticemustafa evet enfeksiyon riski de sıkıntı mesane de tam boşalmıyor Allah’a emanet inş bi sıkıntı yaşamayız
Tosbik Esra___ bnce bssy olmaz Allahin iziniyle bn çömelebilsem sonuna kadar alaturka devam ederdim. Çünkü bn klozete alisik degilim hic annemin babamin evindede yoktu cocuklugumdan bu yana alaturka hep. Baya yadrgiyorum simdi klozeti ama başa gelen çekiliyor 😊
Esra___ Tosbik kaç haftaya kadar kullandınız peki ölüyorum bacak ağrısından inatla klozet kullanmıyorum sopuk soğuk oturamam 🤦🏻♀️
Esra___ Drukcm benim bacak ağrım oluyor otur kalk yapmaktan onun dışında sıkıntım Yok sadece korkuyorum bişey olur diye
Duyguynrky Esra___ kasılma pozisyon itibariyle kasılmaya sebep olabiliyor o yüzden hani küçüğünüzü yaparken yine tercih edilebilir ama belli bir haftadan sonra özellikle büyükte doktorlar önermiyorlar. Ikınma ve kasılma olduğu için. Doğumu tetikleyici olabiliyor diye sanırım
Esra___ muhteriz inş bi sıkıntı olmaz bazen de diyorum önceden klozet mi vardı ama şimdi de herşeyden korkuluyor
Esra___ Muhammedamine off evet ya nefret ediyorum oturamam gibi geliyor evde 2 klozet 1 tane alaturka var süs olarak duruyor klozetler 🤦🏻♀️
Minikmucizemveben Alaturkada çömeldiğimiz için son haftalarda açılma açısından öneriyorlar ama ilk haftalarda ç8k kullanılmaması daha manrıklı bence
Esra___ Minikmucizemveben en başından beri alaturka kullanıyorum da şimdi Karnım büyüdü stres yapıyorum
muhteriz Esra___ birşey olmaz Allah’ın izniyle insan hamileyken daha bir evhamlı oluyor tabiki ama kötü düşünce her zaman kötüyü çağırır. Siz tedbir alın gerisi takdiri ilahi. Çömeldiği için bebeğini kaybeden hamilelerin oranı çok düşüktür Emin’im
Minikmucizemveben Esra___ en başından beri kullandınız be bişey olmadıysa şimdi bunu sorun yapmanıza hiç gerek yok doktorunuz durumunuz hakkında ne diyor erken doğum riskiniz falan yok dimi yoksa alaturka daha bile sağlıklı. Eskileri düşünün annelerimiz ev işlerinde tarlada günlük hayatın her anında çömelirlermiş ve doğumları hep kolay geçermiş neden çünkü açılmayı sağlayan hareketler yapıyorlarmış farketmeden 😉 ama doktorunuzla durumunuzu değerlendirin siz yinede 😊🙋
Esracim Esra___ valla evdeyken klozet kullaniyordum. Memlekete geldim burda kimsede klozet yok o kadar zorlanıyorum ki.
HifaSultan Esra___ ne kadar saçma sorular ya artık ne soracagınızı şaşırdınız hangisinde rahatsan onu kullanırsın yani😒
Esra___ HifaSultan saçma olan şuan sizin yazdığınız cevap saçma olduğunu düşündüğünüz bi soruya cevap yazmazsınız olur biter
Esra___ Minikmucizemveben doktoruma sormayı hep unutuyorum maalesef karnım büyüdüğü için endişe ettim sadece ilk gebelik olunca insan herşeyden korkuyormuş 🤦🏻♀️