Esra___ Çok aklıma takılıyor 28.haftamdayım doktora sormayı da unutuyorum klozetten nefret ederim kendimi bildim bileli alaturka kullanıyorum doktoruna danışan var mı kızlar
Tosbik Esra___ bn sordum bunu. Hangisinde rahat ediyorsan fark etmez dedi hatta alaturka daha iyi mikrop kapma riskin daha az dedi. Ama tabi bn çömelemiyorum malesef 😶
NekwaSultan Esra___ alaturka acilma icin ve o kaslari sıkılaştırmak için cok iyi. Hani buna squat diyo gavurlar onlar alafranga kullandiklari için 😂😂😂 Karnını sikmadigi sürece bir sıkıntı yok 2. Bebisimi doğurdum 21 günluk bu arada
tomurcukannesi Esra___ ben klozet kullanıyorum evde ı var btek. Ama ayağımın altına basamak alıyorum hep. Böylece hiç kabızlık vs sorunu çekmiyorum mesanem ve bağırsaklarım boşalıyo tamamen bi nevi alaturka oluyo
Esra___ tomurcukannesi eşim de öyle yap diyor bana ama alıştırmadım kendimi hiç kabızlığım da var zaten
Tosbik Esra___ bnce bssy olmaz Allahin iziniyle bn çömelebilsem sonuna kadar alaturka devam ederdim. Çünkü bn klozete alisik degilim hic annemin babamin evindede yoktu cocuklugumdan bu yana alaturka hep. Baya yadrgiyorum simdi klozeti ama başa gelen çekiliyor 😊
tomurcukannesi Hatice44 valla tavsiye ederim 34. Haftam biticek daha hiç sıkıntı bağırsaklarla ilgili çekmedim öyle söyliyim😄
Estur Esra___ bende klozetten nefret ediyordum canım ama şuan sadece ona gidebiliyorum. Doktoruma sormadım ama sadece alaturka tuvalete artık gidemediğimi baskı yaptığını söyledim oda klozet kullanmamı önerdi zaten. 37. Haftamdayım 30. Haftadan beri klozet kullanıyorum mecburen
Esra___ Estur birdahaki kontrolüm de 32.haftada bu ara çok taktım çok su içiyorum dk başı wcdeyim bacaklarım ağrıyor artık otur kalk yapmaktan ağrısını geçtim bebeğe bişey olur mu erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum
Hatice44 Esra___ benimde evdeki klozet maalesef cnm sezeryan olursam çok işime yarar da normal istiyorum galiba basamak koyucam açılmaya bire bir 😂😂
Drukcm Esra___ bende 29 haftaligim alaturka kullaniyorum ama cok zorlaniyorum resmen parmak uclarimda duruyorum klozet yok maalesef evde baska bi alternatifim olsa hemen denerimmm
Esra___ Drukcm benim bacak ağrım oluyor otur kalk yapmaktan onun dışında sıkıntım Yok sadece korkuyorum bişey olur diye
Meryem34 Klozet kullanıyorum alaturka kullandığım zaman kasıklarım da Ağrı oluyor oturtamıyorum da düzgün 😅
begumge Esra___ ilk zamanlar alaturka kullanma dedi doktorum düşük riski yaratıyormuş. Ama dışarıda alaturka kullanıyorum enfeksiyon kapmamak için
muhteriz başından beri alaturka kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok klozet hiç rahat ve hijyenik gelmiyor. Çömelmek konusunda da hiç endişe etmiyorum ben zaten evimi de çömelerek siliyorum çoğu işimi de öyle hallediyorum. Karın kasları gelişiyor doğumu bile kolaylaştırıyor bizzat doktorun tavsiyesi hergün bir odayı çömelerek silmek. Karın kasları kuvvetli olan kadın çok rahat Doğum yapar tıpkı ananelerimizin tarlada çömelmesi gibi
Muhammedamine Duyguynrky benim doktorum hangisinde rahat ediyorsam onu kullanmamı söyledi ben hayatta klozet kullanamam evimde var ama psikllojik olarak yapamıyrum hatta dışarıda veya yabancı blr evde mutlaka alaturka kullanmamı istedi ☺️🤷♀️
Duyguynrky Muhammedamine yani hijyenik açıdan evet alaturka ama ıkınma yaşadığın için belli bir haftadan sonra sıkıntı oluyor 🤷🏼♀️ Ben genelde oturmadan yapıyorum 😂 dışarda tutabildiğim kadar tutuyorum evde yapıyorum. Birde karnın büyüdükçe alaturka eziyet 😟
Esra___ Muhammedamine off evet ya nefret ediyorum oturamam gibi geliyor evde 2 klozet 1 tane alaturka var süs olarak duruyor klozetler 🤦🏻♀️
Muhammedamine Duyguynrky kışın bi denedim ama olmadı yani 😂😂 çok soğuktu dedim boşver sen bildiğine yap eskiden klozet mi vardı diyede kendime teselli verdim 😅