elisamelisa101 38 olucam hafta sonu ama hala doğum seklıne karar vermedik Ikısınden de korkuyor gibiyim 😀

Saara1401 Allah Allah 😀 genelde kim gitse ına hep memnun ama tabi dizin için en iyisi hangisiyse o önemli

Neslihan6153 yani elbette bilgili uzman bir doktordur ama enerji meselesi ya sonrasında Beril hanımla tanıştım ve sukur memnunuz 😊

7 ay sonra

535arss merhabalar şarda doğum yaptıysanız bahsedebilir misiniz acaba nasıldır

4 gün sonra

dreampreee 2019 da yaptım ılk dogumu ıkıncı yıde 3 ay once yaptım ınanın okdar ılgılıydııkı doktorum hemsıreler vok memenun kaldım

535arss doktorunuzun ismi neydi acaba ve normal doğum mu yaptınız 🙏🏻 Ebeler için iyi şeyler duydum ben de ama hastane yetersiz kötü bi şey olursa hemen naklediyor vs diye çok duydum 🥹

dreampreee ha bı ozel hastaneye gore alt seviyede ama ben doktorumdan cok memenunum 3 olursa yıne asıye semra kadıogluna gıderım zorunlu sezaryen oldum bebek kılosundan sebep hakkında hayrlısı olsun kazasız belasız Bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsllahhh rabbım

535arss allah razı olsun çok teşekkür ediyorum❤️ Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

Hasrett67 ben ilk gebeliğimde o doktora gittim çok hızlı konuşuyor ve konuştuğunu anlamıyorsun kürtaj yaptı bana ikinci hamileyim canım hocam Beril hocaya gidiyorum onda doğum yapacağım inşallah Mehmet bey işlemde başarılı bir doktor ama muayene yapmasını beğenmiyorum

18 gün sonra

Kubramazann merhaba beril hocanın doğum ücretini öğrenebilir miyim 🥰 hayırlı olsun bu arada

bir ay sonra

Yıldırım Hocam bilgisi ve tecrubesiyle bana o kadar guven veriyo ki anlatamam, cevremde gidip memnun olmayani gormedim. Herkese tavsiye ediyorum ben de kuzenimin doktoru olmasi nedeniyle ona gelmistim