fztfatmazel hanımlar çok üzgünüm:( gelinimiz de benim gibi 25.haftada bugün sezaryene aldılar, bebeği de küvözde. son 3haftadır kanaması vardı yüksek enfeksiyon tedavisi görüyordu. ama olan oldu:( o kadar üzülüyorum ki:(( bu durumu yaşayanlar var mı?
Gzm23 fztfatmazel bebişin durumu nasıl kaç gr doğdu biraz daha kalsaydı karın da iyi olırdu ama bu saatten sonra rabbim ona yardımcı olsun dualarım sizinle
Ozlem2206 fztfatmazel rabbim şafi ismiyle acil şifalar göndersin bu mübarek günde sağsalim kavuştursun yavrusuyla inşallah🙏🏻
sansli_anne fztfatmazel ben 26+7 de doğum yaptım canım rahim ağzı kısalığı vardı ve enfeksiyon vardı 20 gündür küvez de ama çok şükür 3 4 hafta sonra çıkış olacak çok geçmiş olsun size de
fztfatmazel Gzm23 yüksek enfeksiyon tedavisi görüyordu hastanede 10gün yattı, son gün taburcu edeceğiz dedi dr durum iyi görünüyor diye, sabah aşırı kusması oldu sonra da suyu geldi:( acil ameliyata alındı, sonra da küvöz..
fztfatmazel Ebrukrdmr Allah razı olsun, kanda çıkıyordu. crp si baya bi yüksekti, sezaryenden sonra da enfeksiyon tedavisi gördü anne, şükür ki bebeğin kanında enfeksiyon çıkmadı
Sena_liya fztfatmazel crp si kaçtı canm benimde birazcık yüksek ama şikayetleri neler di. Rabb im şifa nasip eylesin… Ömrü varsa yaşayacak kuzum. Bol bol salavat okuyun ayetel kursi okuyun. Bizde okuyalım ayetel kursi
Gzm23 fztfatmazel rabbim bebeğe sağlıklı ömürler versin dualarım sizinle valla üzüldüm gerçekten 🙏🙏🙏🙏🙏🌸🌸
herhangibirkullanici Rabbim ömür verdiyse yiyecek ekmeği varsaaa her şey olur Allahın izniyle hiç korkmayın🤍 350 gram doğdu yaşadı arkadaşımın bebeği. Tez zamanda acil şifalar diliyorum inşallah versin Mevlam💐
Bahar1508 herhangibirkullanici aaa gerçekten mi 350 gram mı emin misin zaten benim bildiğim 350 gram dünyanın en küçük bebeği olarak doğmuştu
fztfatmazel çok çokk teşekkür eserim güzel dilekleriniz için, kesinlikle rızkı varsa bebişin her türlü baş göz üstüne🙏🏻 bir hafta oldu bugün alıştık artık duruma dua ediyoruz sabah akşam🙏🏻🙏🏻
aysefatma12 sansli_anne bende 10 gun once dogum yaptim 28 haftamda, naisldi surec kac kilo dogdu sut ile beslenmeye basladimi bizim 1 milim denemeye basladilar, doktoekabaca 2 ay kalir dedi
fztfatmazel sansli_anne yaa çok güzel bi haber bu, çok sevindim adınıza, darısı bizim bebişe ve tüm hastalara🙏🏻🙏🏻
Blinmdyn sansli_anne enfeksiyon idrarda mi kanda mi acaba benmde idrarda cikti ilac kullandm gecmedi aksine yukselms cok korkuyorm Allahm yardm etsin ya
Senays sansli_anne canım saglikla al bebegjnj inşallah kucağına bende 33+4 digum yaptım kuvezde bebegim ama bana belli bir tarih vermiyorlar sana dr mu dedi 3 4 haftaya cikar diye
sansli_anne aysefatma12 valla canım 1950 gram doğdu. 1050 grama kadar düştü sonrasında oluyormuş çünkü o her bebekte doğduğu zaman bugün gittim işte 1380 gram olmuş çok şükür kendi başına nefes alabiliyor vücudunda enfeksiyon vardı o bitti anne sütü veriyorlar bugün 30′a çıkarmışlar emme refleksi güçlensin diye biberonla besliyorlar artık 34 haftayı tamamlayacak bide 2 kilo olunca çıkaracak zaten 3 4 haftaya o kiloya da gelir İnşallah. Peki senin süreç nasıl kaç kilo doğdu ?
Eceguldemir55 aysefatma12 Benim kuzenim de 28. Haftasında doğum yaptı ilk 1 ay zorlamadan beslediler yavaş kilo aldırdılar. Ara sıra cihazdan ayırıp kendi kendine nefes almasını desteklediler. 1.5 ayın sonunda artık normal beslemeye aldılar 1.200 doğmuştu şuan 2 kilo olmuş biberona alostircaklar da yoruluyormus sık sık rabbim yardımcınız olsun ona da 2 ay demişlerdi ilk doğduğu zaman net doldurcak 2 ayını küvezde
C_ongun91 aysefatma12 korkmayin 29 haftalik ikiz kizlarimi dogurdum. Biri 1115 biri 1175 kg dogdu. Suan 7 aylik olmak uzereler. Gayet iyi ve sagliklilar. Kafaniza takilan her soru icin yardimci olmaya calisirim.
neslican0644 aysefatma12 bende 3,5 ay önce 28+2 de doğum yaptım. Kızım 58 gün kaldı küvöz de. Hiç merak etme üzülme biran önce kendini yoparlamaya bak eve gelecek ve tüm enerjini o minik için harcayacaksın. Beklemek zor geliyor insana ama sonu umut,aydınlık olacaktır inşallah onlar çok çok güçlüler💜
aysefatma12 sansli_anne biz daha 10 gundur kuvezdeyiz doktoe kabaca 2 ay surer bu surec dedi. Sute henuz baslayamamislar 1 ml veriyolarmıs denemek amaclı kucuk oldukları için kabul etmesi biraz zor oluyormus
aysefatma12 Eceguldemir55 saglıklı olsunlar da bekleyeceğiz sabır ve dua ile zor bir süreç Allah hepimizin yardımcıısı olsun 🙏🏻
sansli_anne aysefatma12 gerizekalı mı o doktor acaba biz bilmiyoruz sanki uzun kalacağını sen sıkma canını yavrum çok güçlü savaşçı oluyor onlar anne ne kadar pozitif olursa çocuğa da o yansıyor bak 20 gündür hastanede yavrum az kaldı çıkmasına benimki de 2 ay kalmış olacak yani