Sevilayozdemir Nur22Elif ben dinlenmeyi tercih ederdim rahim toparlansin psikolojik olarak toparlanma da daha önemli. Hamile kalsan yine aynı şeyleri yazacağım diye düşünüp durucaksin
hll_clm Canim 12 haftalik ve uzeriyse 6 ve ustu diyor doktorlar. Benim 7 haftalikti 3 ay ara verdik ama henuz nasip olmadi
Bsrrsb2131 Bende 8 haftalık ilken düşük yaptım.3 ay sonra hamile kaldım şuan 15 haftalık rabbim herkese nasip etsin inşallah vakti zamanı gelince 🍀🍀🙏🙏
Nur22Elif Pemberuya bana da doktorum 6 ay sonra dedi. Ama yakın zamanda olmazsa bi daha olmayacakmış gibi hissediyorum. (Henüz çok yeni zaten, sağlıklı düşünemiyor olabilirim 🙏)
vesilece Nur22Elif şimdi gebe kalsanda yine düşer canım çünkü rahim toparlanmamış oluyor. O yüzden millet üst üste niye düşük yapıyorum diye sorup duruyor 🙋🏼♂️
Pemberuya Nur22Elif yok yok olur canm hamile kaldıktan sonra inşallah ikinci olur ve sağlıkla kucağına alırsın 🌸
Oznuraltan Nur22Elif yani doktorun 6 ay dediyse 6 ay bekle tabiki. Benim doktorum kendi düştüğü için 2. Regl döneminden sonra yapabilirsin demişti. Ama kürtaj yapsaydık 3 regli dönemi bekleyecektim.
HHayalll Nur22Elif benimde düşük kendi.basladi parçalar kürtajla alindi, doktora sordum ne kadar süre beklemeligim diye , doktor bekleme geregin yok istedgin zaman korumasız ilişki.olabilir dedi bebek 9 haftalikti
Nur22Elif Oznuraltan teşekkür ederim 🙏 cuma günü de kontrolüm var orda daha detaylı soracağım inşallah.
Nur22Elif Fadiiik ben de bi an önce olsun istiyorum ama acele edip işleri daha çok karıştırmaktan korkuyorum.
Nur22Elif Fadiiik tabi ama nasıl ki kalp ameliyatı olan biri hemen koşmaya başlamıyorsa, düşükten/kürtajdan sonra da bir süre ara vermemiz gerekir diye düşünüyorum. En azından 2-3 ay beklemek gerekir. Tabi ki nasipte varsa zaten her türlü gelir.
HHayalll Nur22Elif yaa bana ilişki için kürtaj sonrası sadece 2 hafta verdi sonrası serbest dedi bi sorunda olmadı