Kızlarrrr, cinsiyyeti kaçıncı haftada öğrendiniz? En erken kaçıncı haftada öğrenile bilir?
Cinsiyyet
Melisa0002 12. Haftada doktorum tahmini söyledi. 16. Haftada net şekilde söyledi. Tahmini doğruymuş.
Melisa0002
Ben 13. Haftada öğrendim canım daha öncede tahmin yapıyor bazı doktorlar ama net olmaya biliyor
- Haftaya girdim ben doktor surekli saklıyor diyor dogumda ogrenicem bu gidisle :)
Melisa0002 12.haftamda tahmin söylemişti erkek diye doktorum 16.haftada kesinleşti 2 bucuk yasinda ogljm var ben 2.ye hamileyim perşembe günü gene doktoruma gidicm13 haftalık olcz gene bi tahmin söyler heralde baklm merakla bekliyorum 💕
Melisa0002 11+6da kesin öğrendik kızımızı 😍
Melisa0002 11+1 de kıza benziyor dedi 12+6 da sanki erkek gibi dedi bizim kafalar baya karıştı cokkk merak ettik ama dün öğrendik 15+2 de kesin erkek olduğunu 💙
14+3
Durununannesi46 ya ne erken ogrenmissiniz 🙈
Melisa0002 ben 12+1 Haftada öğrendim erkek dedi halada erkek doğuma 13 gün kaldı 😄ayrıntılı ultrasonda belli etti
Askiletotomsu evet doktorumuz çok deneyimli bide kendini gösterdi cimcime sanırım 😍
Durununannesi46 bende bugün 11 oldum
Bak gidesim geldi sayende 😅dün gittim daha gerçi de 😅😅😅
Askiletotomsu ah annelik işte merak 😀 şuraya defalarca cinsiyet anketi koymuştum hey gidi günler 😃 siz de öğrenirsiniz inşallah en yakın zamanda 🙏🌸
Melisa0002 12. Haftada öğrenmiştim … Ultrason cihazı ve Dr unuz iyiyse erken görebilir ☺️
Melisa0002 12. Haftada galan tahminde bulundular kız galiba diye ama bnmki hiç göstermedi. Göstermiyor kesin kız dediler 😂 21+2 de detaylıda gösterdi hanımefendi kendini 😂😂😂
Melisa0002 14 haftalikken tahmin etti. 16 da erkeğe benziyor dedi 19 da kesin erkek dedi 😊