Oskeee Ya bu tedavilerimiz sonrası kilo alımı normal hamileliklere göre cok mu? Ben 7 haftama girdim bugün 1,5 kilo aldım korkuyorum cok. Ewde tatilde olınca hareketsizlik var okul acılınca daha iyi olur inş almam kilo cok☹️☹️
balon İlaçlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama stres yapmayın 😊 biz bu bebekleri çok bekledik her anın tadını çıkartalım. Hem dediğiniz gibi iş başlayınca daha hareketli oluruz
Guness90 balon hiç bir şey yapmıyorum valla, transferden ve sonrası kalp atışı duyana kadar yattım sonrası da kanamam oldu düşük tehlikem var diye yatıyorum yata yata kuzularımı doğurucam herhalde nasipse 😁☺️
Gugu balon. 12+5 hafteliyim hem yemek hem temizlik çamaşirde asiyorum bulaşikde yikiyorum pasta bile yaptim 2 çeşit bayrama
balon Ben de hiç bir şey yapmıyorum ama diğer anneler temizlkti yemekti falan yazıyorlar acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm. Gerçi ben yeltensem eşim bırakmıyor böyle yatmak hoşuma da gitmiyor değil 😊❤️
Guness90 balon Ya tabi nasip meselesi her tüp bebek yapan yatmıyor ama benim riskli bir gebeliğim var ben yatıyorum ilk zamanlarda tedbirden yattım ☺️
Mucizeana Umuttepe eğitim araştırma hastanesi Prof. Dr. Emek Doğer 👍 İlk aşılamamda ikizlerime hamileyim 17 haftalığız 🙏
Guness90 Mucizeana ne güzel Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏽 Ben de Umuttepe de aşılama yapmıştım Yiğit hoca da
Cemrelif Mucizeana bende Emek hoca sayesinde tüp bebek ile hamile kaldım. Kendisi muhteşem bir doktor
Eddaa Acıbadem Maslak Bülent Hocam sayesinde bende 30+5 ikiz gebeyim. 1 kız 1 erkek bekliyoruZ nasipse. Çok emek verdik hepimiz kucaklarımızda görelim inşallah yavrularımızı🤲🏻🤲🏻
Vuslat61 Emsey hastanesi Nesrin Baştug hocamin vesilesiyle 18+4 ikizlere hamileyim cook sukur..ben de yatarak geciriyorum 10. Ve 15.haftada kanamam oldu ama atlattik sukur..insallah sag salim aliriz kucagimiza hepimiz..bizim dualarimiz kabul olur insallah olmayanlara dua edelim kimsenin kucagi bos kalmasin..
Guness90 Gugu tebrik ederim Rabbim bu hareketliliğinizi daim etsin valla 🤲🏽😁 ben de 12+4 daha başlamadım hiç bir şeye ne yemek ne ev işi 😒
Cemrelif Mucizeana aynen öyle. 29 haftalık olduk hala bazı kontrolleri bizzat kendi yapıyor. Bazı durumlardan ötürü hala konuşuyoruz.