Gugu Iyi bayramler! Kizler Kaç haftaliksiniz ve nerde yaptirdiniz? Biz 12+3 gunluk olduk. Acibadem maslekten Bulent Tiraş hocemiz sayasinde allaha çok şukur hamile kaldim!!!!
Guness90 Gugu sizede iyi bayramlar. Bahceci umut Dr. Cem Çelik vesilesi ile hanileyim çok şükür 12+2 ikiz 🤲🏽😍
Ayselsilahimigetir Gugu Bahçeci fulya kliniği doc dr Remzi abalı doktorumuz süper ilgi alaka sayesinde 36+6 kızım yolda 😍
Ginkgo Medicalpark goztepe aynur ersahin🤩 muhteşem ilgili, pozitif ve enerjisi yüksek bir doktor herkese tavsiye ederim. Kuzenim de aynur hanimda tedavi görüp sonuc aldı biz de oyle
balon Merhaba ben de 9 haftalık oldum bugün 😊 Bahçeci umuttan Cem Çelik 🙏🏼 İyiki onunla yolumuz kesişti. Burada tüp bebek anneleri olarak bizim birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum 💕
Gugu Benden 22 tane yumurta aldiler sadeci 4 tanesi 5 guna kader kaldi. Ve 4 tini genetik tarama yaptirincede ikkisi hasta 2 embriyonumiz sağlikli çikti😢
Tokyo Pendik yüzyıl hastanesi mehmet tufan babayiğit ilk seferde oldu çok şükür aynı zamanda onkoloji jinekoloğu benim hayatımı kurtaran bir melek o🙏🙏🙏ameliyatları oldukça başarılı deneyimli bir dr
Oskeee Konua özel Selçuklu hastanesi nil hanım doktorumuz.6+6 olduk. Kalp atışı için gidcem Pazartesi inş duyarıs 🙏🙏. Kan sulandırıcı iğne ve progestona deam dedi kalp atışını duyana kadar. Sizde mi öyle yaptınız?
zelihayuksek bahceci fulya tup bebek merkezi dr. burçak erzik canim doktroum çok seviyorum ❤ 18 haftalık hamileyim 😍
Nuryas Şişli Memorial prof dr Semra Kahraman 14 sene sonra evladıma kavuşacağız inşaallah bu arada 30+1 deyiz
EmelTosun Nuryas tüp bebek tedavinizin fiyatı ne kadar bilgi verirseniz sevinirim bende Semra hanıma başlamak istiyorum