Filiko RabiaaaH yogurt ya da sutle tuketebıkırsın dedi diyetisyenım sadece muz su kucuklerden olcak kararmıs olmayacak benim dıywt listemde 2 ogun meyve var
Deniz_moms Nunu29 amin inşallah canım hiç iş yapma en azından dinlen bol bol 34/35 haftaya kadar çünkü baya kısalmış hiç stres yapma
Nunu29 Deniz_moms kucuk tuvalete yatakda beze gidiyorum bi tek buyuk tuvalet icin kalkiyorum, covidde oldum tam oldu) tesekkurler kuzum sende kendine bebise iyi bak😘😘😘
Deniz_moms Nunu29 oyy çok geçmiş olsun sağlıcakla alırıZ yavrularımızı kucağımıza koronayıda inşallah hafif atlatırsın iyi beslen az kaldı zaten doğuma 😘😘😘
Nzdr Merhaba çocuk düşünüyorum şu an gizli şekerim var . Hamile kalınca yükselir mi ne olur aranız da böyle olan var mı . Bide gebelikte şeker oluşunca herkese mi insülin iğnesi veriliyor nasıl oluyor
Filiko Nunu29 canım benm 29 haftadan beri 20 cm 33 olcam yatıyrm ama yine isimi kendim halledıyrm kalkıp sureklı yatamıyrm bende de seker cıktı sıkıntıya sokma kendini
Nunu29 Filiko Allahim ne guzel cok sukurrrr, bendede cikti seker, ilac kullaniyormusunz? aynimi kaldi olcusu yoksa degistimi?
Filiko Nunu29 diyete uyunca dustu canm azcık kacırayım cıkıyor 140 ustu olmaması gerekiyormus dıyete uyunca 140 cıkıyor
Filiko Nunu29 sadece progestan kul dm fitil olarak 2 tane ardı ardına o kadar ağır iş yapamıyrm genelde yatıyrö ama evde yanlız oldugum ıcın kendime bıseyler hazırlamaya kalkıyrm 5 dk olsa evde dolanıyrm
Deniz_moms Nunu29 gebelik şekeridemi var sende bendede var ya uğraşıyorum diyet yapıyomusun bebeğinin haftasıyla uyumlumu benimki önden gıdıyo
Nunu29 Deniz_moms aynen var bu hafta onde gidiyordu diyetle normaya saldim sekerimi, ekmek her turlu yemiyorum, bide diyetisyenim ayni saatlerde yememi soyledi yemekleri , gunde 3 kere olcuyorum sekerimi.
Nunu29 Deniz_moms kan sulandirici vurdugum icin insuline baslamak istemedim ondan diyetimi bozmuyorum cok sukur normale indi, seker cikolata felan agzima surmuyorum.Bide en onemlisi her yemek meyve yedikden sonra yogurt yemek o sekeri dengeliyor
Cgdm35 Patito__ Merhaba protein kaçağınız hamilelikte mi oldu yoksa öncesinde olan bir durum mu acaba
Deniz_moms Nunu29 benimde 10 gün önde günde 3 kez ölçüyorum çok şükür ayarladım yemeklerı aynı saatte yemıyorum ama açlık toklukta normal çıkıyo
Deniz_moms Nunu29 kan sulandırıcıyı kovit olduğunuz içinmi kullanıyosunuz ben 5. Haftamdan itibaren pıhtılaşma çıktığı için kullanıyorum oksopar ve coraspin hala devam edıyorum bende tatlı hiç bişe yemıyorum kaçamak yapmıyorum
Nzdr Nunu29 meyve de glukoz yoğurtta laktoz ikisinde de şeker var yoğurt nasıl meyveyi dengeliyor acaba doktorunuz mu söyledi bide hangi meyveleri tuketiyrosunuz
Nunu29 Deniz_moms bende tup bebek oldugundan en basindan kullaniyorum, cok sukur normal olsun sekerlerimiz oda yoruyo insani onceler cok acikiyordum simdi alisdim
Deniz_moms Nunu29 çok şükür ayarladım şekerde sıkıntı yok bide benim en başından beri önde doktorum genetikte olabılır dedi