Sumiire ulkuhandhm Benim müsait odam var ama bende yapmadım çok gereksiz geliyo uyku eğitimi vs vercem yanlız yatırcam diyosanız yapın onun haricinde gerek yok bence dolabınızda yer varsa eşyaları için koyun yoksa 5li şifonyer alın tmmdır şimdi herşey masraf yapıyoruz kolay değil
ulkuhandhm Sumiire bizimde yatak odamızın yanında müsait oda var ama dediğin gibi yapmak çok daha mantıklı geliyor en azından 2 yaşına kadar bekleyeceğim zaten odasını bej yada beyaz tonlar yapmak istiyorum güzle bir gardırop yaptırırım tamamdır 😍
Aryaablaoldu ulkuhandhm evde boş odanız varsa büyük bir halı serip minderler falan koyup oyuncak odası yapın bu zamana kadar öyle geldik hem ev dağılmıyor. Bir kez 8 aylikken oyuncak odasına koydum beşiği ayirabilir miyim diye. Gece ikide kalktım beşiği topladım odama getirdim. 2 yaşa doğru gece beslenmesi de biter rahat rahat ayirirsiniz
ulkuhandhm Aryaablaoldu boş odam var yatak odamın yanında dediğin de çok mantıklı bence sevdim bu düşünceyi 😍😂
Aymilanin_kardesi ulkuhandhm Valla kuzum şimdi ki aklım olsaydı odasini hemen almazdım beşiğini alırım büyüyen beşik 3 yaşında da oda alırdım… Bizimkinin odası var daha doğru düzgün kullanmadık sabahları kullandık çünkü gerçekten 3-4 yaşına kadar hazır olmuyorlar ayrı yatmaya… Şimdi ikinci geliyor onada beşik alacagim sadece…
ulkuhandhm Aymilanin_kardesi çok haklısın zaten çok çabuk büyüyorlar be çok beşik değişiyor o yüzden de beklemek istiyorum ve 2 yaşına kadar yanımdan ayıramam diye düşünüyorum 😍 sağsalim 2 bebeğinizi de kucağınıza alın inşallah
ulkuhandhm Fatma29 beşikle beraber mecbur onun için dolap almayı düşünüyorum zaten beşiğin yanına kiracıyız şuwn ev bakıyoruz kendi evimize geçince odasını daha çok planlayarak yapmayı daha çok mantıklı buldum ama bilmiyorum nasip tabiki herşey 😍
Fatma29 ulkuhandhm a tabi taşınacaksaniz suan yapmayın boşuna yapmış olursunuz. Kendi evinizde isteğinizi yaparsınız
ulkuhandhm SelmaGl bende öyle yapmayı istiyorum en az 1 yaşına kadar yanımda uyumasını düşünüyorum daha sonra biraz büyüyünce odasını yaparım dşye planladım inşallah doğru karardır 😍😂
SelmaGl ulkuhandhm ben şuanda hiç pişmanlığını yaşamadım bu kararımın. Tek sorun kıyafetlerini şifonyerin çekmecelerine koymuştum. Hiç giydiremediğim kıyafetleri oldu görmediğim için 😂 dolap yapınca daha iyi oldu o konuda
Ruveyda_baskapan ulkuhandhm en doğrusu canım hem bebeğinin keyif aldığı şeyleri öğrenirsin zamanla, sevdiği dikkatini çeken renkleri fark edersin ona göre düzenlersin odasını, şimdi bi hevesle gerek yok😉
biruykusuzanne ulkuhandhm bu çok göreceli bir konu herkes farklı düşünebiliyor. Ama bende yapmadım gereksiz geliyor çünkü farkında bile değil ama ileride hem yaşına uygun hem daha güzel en azından oyun oynayıp oyun alanı olabileceği bir oda yapmak daha mantıklı
Selin12- ulkuhandhm bence daha sonra yapın çünkü ilk aylarda yanliz kalamaz mecburen emzirmek için yanında olması gerekecek
G_M_Z ulkuhandhm öyle bir durumunuz varsa bekle tabi canım hem ölçülere göre yaptırırsın daha iyi olur