Minigim24 alpereninannesiii öyle yapmaya calısıyorum elimden geldiğince aslında gebeliğin başından beri hep bol su ictim ama 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
alpereninannesiii Minigim24 havuç suyunu da deneyin doktorunuz bir şeyler önermesi gerekti önermedi mi
Minigim24 alpereninannesiii sadece su iç demişti, bugün kontrole gittim geçen haftaya göre daha iyi dedi çok şükür devam et aynı seviyede içmeye dedi 🤗
sherlock alpereninannesiii işe başlayacağım için 32de hazırladım kapattım 🙂 onu kapatınca insana bi rahatlama geliyoo.
alpereninannesiii sherlock aynen bana öyle bir yük ki şu an gözümde dağ gibi büyüyor şansıma bu hafta anneme geldim bu hafta annemde kalacağım ama ilk fırsatta evime gidip hazırlayacağım
alpereninannesiii Minigim24 çok şükür, çok sevindim sizin adınıza Rabbim korusun bütün yavrularımızıı 🤲♥️
Deletedmom_289 alpereninannesiii 32+6 daha hazırlamadım haftaya hazırlamayı düşünüyorum 2-3 günlük iş inşallah üşenmem 🤢
alpereninannesiii Deletedmom_289 yıkanması, kuruması ütülemesi hazırlığı 2 3 günde bitiremem zaten çamaşırlar 1 günde kuruyor 🤦♀️
Deletedmom_289 alpereninannesiii 🥺 valla peteklerin üzerine kurutmayı düşünüyorum makinem kurutmalı ama küçülür diye korkuyorum açıkçası bir günde de sırf ütü yapsak hallolur ya en zoru alışveriş kısmıydı
Minigim24 Deletedmom_289 kolay gelsin simdiden ben basladım bugün hiç öyle cabuk bitecek birsey değil ya etiket kopar ayıkla ayır yıkadım 2 makine bunların kuruması yarını bulur ütü içinde biriktirmemek gerek bence cok yorar kurudukça ütülemek gerek bence 🤗
alpereninannesiii Deletedmom_289 aynen canım kurutmadan çektiği söyleniyor, halledilecek ya valla gözümde büyüdü bu iş benim alış veriş daha eğlenceliydi 😂🙄
Deletedmom_289 Minigim24 😂 sanırım ben çok kıyafet almadım o yüzden gözümde büyütmüyorum . Senin de ellerine sağlık canım iyi yapmışsın hazır etmeliyiz artık
duygulu62 alpereninannesiii 32+4 olduk . Pazartesı yıkamaya başlıcam. 2 gune anca kurur 😀 sonra ütülerim yerleştirıırım. Dıger haftada hastane çantamı hazırlarım 🥳
Minigim24 SekerAnne gittikçe ağırlaşıp bir şey yapmama isteği oluyormus doğru mu sizdede oldu mu 32 deyiz ama suan bile hep uyuyasım var 😂
SekerAnne Minigim24 olmaz olur mu ben 33 den beri öyleyim Ay ve sonrası çok enerjiktim ama sonra isteksizlik halsizlik arttı , çantada bir iki gün sürmedi yıka kurusun ütüle … Şimdi 35 olduk ne yemek yapmak istiyorum ne iş hep bir isteksizlik
Melikeince alpereninannesiii ben 32 den beri hazırlamaya çalışıyorum hala da eksik var inşallah bu hafta bitmiş olcak 36 dayım şuan. Birz ağırdan aldım parasal durumdan dolayı hepsini aynı anda almak istemedim
1prenses_annesii Yarin 33 oluyoruz bugün çantaya girecek bebek kiyafetlerini yikadim akşama ütüleyecegim eksik çok olduğu icin aldıkça cantaya yerlestirecegim o da 2 hafta sürer bu agirligimla ancak işte 😄
Minigim24 Deletedmom_289 bende de yok aslında ço kfazla dozunda aldım her seyi ama ufak ufak yıka kurula ütüle zaman alıcak gibi duruyor sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz insallahhh ❤️❤️🥰🥰
Minigim24 SekerAnne benimde şimdi öyle yine de zorluyorum kendimi işlerimi halledeyim diye dhaa ilerisi nasıl olcak bakalım 😍