papatya981 alpereninannesiii 32deyim hala bekliyorum hiç sancim agrim yok ama doktor hazırla kalsın dedi bu hafta hazirlamayi dusunuyrom
Minigim24 alpereninannesiii 32 deyim, bekliyorum bir kaç eksiğim var kargoda gelince tamamlayacağım hazırda dursun kapalı şekilde bir zararı olmaz zaten her ihtimale karşı dursun
SekerAnne alpereninannesiii 31. Haftada hazırlamaya başladım bir haftada bitirdim çünkü ütü gözüme büyüdü , ki sonraya bırakırsam daha zor olurdu diye düşünüyorum Şimdi 34+5 olduk 💐
Happybsrn alpereninannesiii 32 deyim şimdi yıkayaym diyorum erken gibi geliyor, zaten havalarda yıkamaya müsait değil 😖 artık haftaya kesin başlamam lazım
alpereninannesiii papatya981 bende 31+5 im 32 de hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz kenarda dursun diyorum
alpereninannesiii Minigim24 çok şükür benim eksiğim kalmadı işte hazırlamayı düşünüyorsunum erken mi geç mi anlamadım ama ben hazırlıcam ya korkuyorum hadi bir şey olursa diye erken doğum riskim yok ama olsun
Minigim24 alpereninannesiii hiç belli olmuyor ya bende su sıkıntısı var o yüzden korkuyorum bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim eksikler gelincede öantayı hazırlayıp kapatacağım zaten 2-3 haftayı bulur 35-36 olmus oluruz sonrasında kafamız rahat oturur bekleriz 🤗
Minigim24 SekerAnne gittikçe ağırlaşıp bir şey yapmama isteği oluyormus doğru mu sizdede oldu mu 32 deyiz ama suan bile hep uyuyasım var 😂
Minigim24 alpereninannesiii bitmez ya yıka kurula ütüle hazırla yine 2-3 haftayı alır havalar soğuk hemen kurumuzlar belki. Bebeğin suyu sıkıntılı ya sınırda azalıyor yani
alpereninannesiii Happybsrn haklısınız da kaloriferin yanına koyup kurutmaya çalışacağım bende bitirip kanada dursun diyorum
alpereninannesiii Happybsrn bende güneşte kurursa toz olur tenine bir şey mi olur düşüncesi çıkmıyor aklımdan 😂😂 ahh anne olmak..
alpereninannesiii Minigim24 çok dikkatli olun havuç suyu iyi geliyor diye duymuştum havuç suyu için bol bol da su için
Minigim24 alpereninannesiii öyle yapmaya calısıyorum elimden geldiğince aslında gebeliğin başından beri hep bol su ictim ama 🤦🏻♀️🤷🏻♀️