BuFi2012 ElfAhmt25 canım normal akıntılardan çok farklı bişi. Bende bilemem edemem diyodumda. Görünce dedim bu kesin diye sende anlarsın zaten eline bi bütün gibi geliyo
ElfAhmt25 BuFi2012 anladim canim cok saol 😊hep olunca nisan olabilirmi diye dusundum bende ama nisan bir kere geliyor diye biliyorum
BuFi2012 ElfAhmt25 evet bir kere diyolar canım. Bendede akıntı gelirdi hep nişanmı acaba diye düşünürdüm bende... ama onlara benzemiyomuş sende anlarsın ☺️
TCSevimMerveDoruk 58Vildan bana da aynısı diyorlar 😂 aaa daha var var, karnın düişmemiş. Herkes kadın doğum uzmanı 😂 ara ara sancı geliyor gidiyor. Bir belirti yok daha
Demir Nişanım geldi ertesi gün sancılarım başladı hem de bir anda düzenli 5 dk da bir:) üstelik hiçbir şey yapmadım bunun için.Bence ilk önce sakin olun ve akışına bırakın.Kolaylık dilerim🙏🏻
BuFi2012 Demir sağol canım. Ama bizde maalesef hiç bişi akışında gitmiyo 😂😂 burda bazı seçilmiş arkadaşlar var bende onlardan biri 😄 bizim hiç bişeyimiz normal ilerlemiyo biz buraya sadece doğuranları okumaya gelmişiz gibi 😂😂😂
58Vildan BuFi2012 ben hala ev temizliyorum 😂😂 dün evi baştan aşagıya temizledim 10 bin adım attım 8 kat merdiven çıkıp indim akşam sancım oldu baya bugünde elimle yerleri sildim çömelerek yürüyüşe çıkıcam 😂😂 bakalım etki edicek mi
BuFi2012 58Vildan sen baya baya uğraş veriyosun halin varsa yap tabi. Ben ev işlerimi yapıyorum günlük öyle. Bide çömeliyorum sadece bu son günlerde acayip bi ağırlık halsizlik var. 😔 inşaAllah fayda eder canım
BuFi2012 Ydilan baskı yapıyodur canım kanala girdiyse. Baska bi sebebi olabilirmi bilmiyorum hiç bende. Benimde ilk gebeliğim 🤔