bebislerimi_buyutuyorum G_M_Z valla bizim binada baca yok yoksa eşimin guzine sobası varmış onu kurardik elektrikli fırından da kâr ederdik 😅
caganin_annesi Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki, elektriğe %125 zam geldi arkadaşlar. İki katından fazla olması normal aslında. Sorun gelen zamda.. ne olacağız, nereye gidiyor ülkenin halı bilmiyorum ve çok üzülüyorum.
bebislerimi_buyutuyorum caganin_annesi bizi bu duruma sürükleyenleri Allah bildiği gibi yapsın haram zıkkım olsun
G_M_Z bebislerimi_buyutuyorum ay sen söyleyince baktım bizde de yokmuş😂😂 inşaatlar bile zamlara göre ayarlanmış😂😂😂
bebislerimi_buyutuyorum G_M_Z ay yok bizim ev sahipleri zenginler en üst kat daha 4 5. Yıl önce yapıldı yapıldığı zaman bacaları da kapatmışlar onların elektrik doğalgaz su kira gibi dertleri olmadığı için kendi keyiflerine göre davranmislar 😒😐
Seymaben nevamm1 ay hatirladim o aptalı portakaldami yaz meyvesi 18 tl burda kilosu demistim crvap olarak nerde 18 tl daha yeni aldim kilosu 9 tlye demisti 9 tl ucuz heralde beyinsiz icin 🤦
Kubra_elif_ahmet bebislerimi_buyutuyorum Yorumları okuduktan sonra geçen ay 161 lira gelen elektrik faturamın bu ay ne kadar geleceğini tahmin etmeye çalışıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin
Cinarinannesiiiii bebislerimi_buyutuyorum 200 perde gelirdi klima kullanırken klima kullanmıyorum 450 geçen ay bu ayda 550 geldi
bebislerimi_buyutuyorum Cinarinannesiiiii bizimki yaz kış klima taş çatlasın en fazla 400 450 gelirdi 😐 1080 nedir yaa