Deletedmom2265 merveyenice Benim ablam 4.sezeryenini orda yapmıştı 6 sene evvel başka hastane kabul etmemişti riskli diye ama çokta memnun kalmıştı tam teşekküllü bir hastane
merveyenice Melek1111 bende orada doğum yapıcam emine hanım doktorum tabi doğum anında kim olacagı belli olmuyormuş. Normal doğum olucak inşallah🙏🏻
Melek1111 Mrvergl Arkadaşım Fatma hanıma gidiyor sert duruşlu ciddiyetli bi kadın pek güleryüzlü sayılmaz ama normal doğum için çabalayan bir doktor .Daha önce normal doğum yapmış memnun kalmış 2 kişi tanıyorum Fatma hanımda
Ykme1820 Bende orda düşünüyorum daha başlamadım araştırıyorum burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum fiyatlar biraz yüksekmiş ama sanırım
Melek1111 Mrvergl o da çok ciddi sert duruşlu .En azından renkli ultrasonu var diye onda devam ediyorm
Melek1111 Mrvergl ilgileniyor evet gayet güzel ben memnunum .Canım cicim yapmıyor sadece gayet iyi işini yapıyor
Melek1111 Mrvergl ultrason cihazı renkli gösteriyor ama çıktı verirken siyah çıkıyor .Ultrason cihazı son model değil .Öyle çok kaliteli değil