Ayliz_123 Perinatoloji bölümü yokmuş doktorum detaylı ultrason orda ve Zeynep Kamil de var demişti bilgisi olan var mı
Ebrucm Ayliz_123 bende Pendik araştırmaya gidiyorum hızlı gün veriyolar detayli ultrason için randevu aldim
Mucizemannesi21 Ayliz_123 pendik egitim arastirmada yaptirdim detaylimi perinatoloji uzmanina riskli gebe oldugum icin perinatoloji takip ediyo her kontrolde detayli bakiyolar 37 haftalik oldum her hafta kontrole gidiyorum
Senemturan Ayliz_123 marmara egtm arastirmada perinatoloji var ben 2 li taramayi orada yaptirdm ayn 16sina detayli usg icin randevuda aldm
Sinem5895 Zeynep Kamil de var biraz zor randevu bulunuyor o yüzden düzenli takip edip randevu almaya çalışın
Ebrucm Ayliz_123 kadın doğum seni orda yolluyor riskli gebelige herseyi yapiyolar ben ikili testi yaptırdım şimdi detayliya gün aldım
Ayliz_123 Ebrucm Kartal eğitim araştırma ya gidiyorum normal de acaba oranı hastası olmadığımız için mi yok diyorlar
Ebrucm Ayliz_123 hayır eminim olduğuna Zeynep kamileden gelenler vardı kapıda konuştuk orası kalabalık buraya geldik dediler
Vildan-E Mucizemannesi21 merhaba bende 32 haftalık gebeyim ve Marmara’da riskli gebede takipliyim doğumunuz ne şekil olacak?
Mucizemannesi21 Vildan-E 39+1 olduk simdilik normal dogum gozukuyo her hafta riskli gebelige kontrole gidiyorum
Pln1 Perinataloji var bende orda takipliyim ikili test detaylı usg hatta serklaj bile oldum hızlı randevu alabiliyosun ama oraya gitmen gerek mhrsden alamıyosun
Vildan-E Mucizemannesi21 merhaba daha önceki yorumlarda sizi hatırladım 😊 Hatta sayenizde detaylıya orda girmiştim ve devam ediyorum bizde 32 haftaya kadar geldik 😊 Sadece doğum esnasında korkularım var o kadar biraz muayene esnasında asistan doktorlar can sıkıyor.Doğum yapınca paylaşır mısınız süreci?☺️