Sibelbsrn Yukselemn gidip geldik sabah tekrar gidicez sancım cıkmıyor ama nts ye sokuyorlar yine de bakalım sabaha ne olcak siz doktorunuzla görüştünüz mü
Yukselemn Sibelbsrn Bu normalmiş bilen çok kişiye danıştım 5 gün sonra dogranlar var beklemekteyim o yüzden
Umran171117 Benimde bugün saat 10 gibi geldi ama kahverengi benimkisi az azgeliyor gittim baktilar acilma yok sancida yok
Hilaldnz Yukselemn Yaaa bende aynı durumdayım ağrım kasilmam var. Ne zaman olur ?? Doktora msj attım su sancı yoksa bekle diyor ama oturdum mu kalkamiyorum bel kasık ağrısı var . 😔
Yukselemn Hilaldnz gitsenizde bişey olmuycak açıklık Yok diye bekletcekler yada eve gönderecekler ya sanci cogalinca gidilcek yada dungelince 🥲
Hilaldnz Yukselemn Dun muayene olmuştum iki santim açılma var dedi. Ama bekliycem galiba daha baya 😔selametle gelsin de
Sibelbsrn Yukselemn yaa hadi Allah yardımcın olsun canım kolay doğum olsun bi avazda kavuşursun insallah bende daha bısey yok
Can_su21 @Yukselemn uygulamaya gore 38+6 haftaligim ama doktor 36 diyor siz neye gore hespladnz yada son adt tarihinz kactı bnm 13 mayıs🥰
Sibelbsrn Can_su21 valla bana da 40 diyorlar işte biraz karısık bende korona olmustum karantınada adetliydim sonrasında hamile kalmısım işte adete göre olunca fazla cıkıyor bizde bebegın gelısımıne gore hesaplamıstık
Gzm23 Papatyam63 canım bende 30+2 haftalığım ilk hamileliğim o nişan kan şekilde mi geliyor merak ettim geldiğinde tedirgin olmamak için soruyorum
Sibelbsrn Gzm23 akıntı gbi pembe sümüksü bişey hani adetin son günlerinde kanama gbi gelirya benim ki oyleydi
Papatyam63 Gzm23 Her insanın nişanı aynı gelmiyor bazıları sümüksü kan şeklinde bazıları kahve rengi leke gibi geldiği gibi bazilarin doğumu başlıyor bazilarin bı kaç gün yada bı kaç hafat sonra bazilarin nişanı erkende gelebiliyor