4-minikannesi-32 Saphira-91 pozitif çıktığım için tekrar 7 gün karantina dediler ama bilmiyorum normalde bugün karantinam bitiyordu
Cagla0707 4-minikannesi-32 ah canım konuşmuştuk senle ya çok üzüldüm benimde eşim pozitif çıktı ama perşembeye kadar negatif olmazsa onsuz doğuma gideceğim 39. Girmiş olacağım riskli gebeyim.tekrar test ver bir kaç gün oldu negatif olmuştur
Alshdksb mavi_8 öncelikle geçmiş olsun ben 3 aylık hamileyken yakalandım 1 hafta sürdü yemek yiyemiyordum ama bol bol meyve tükettim su içtim sürekli bunlarla ayakta kaldım şükür şimdi iyiyiz 32+1 olduk
Momy1 mavi_8 17 haftalik hamileyim bende. Ilk grip sanmistim 3 ncu gunde test yaptirdim pozitifmisim. bugun 4ncu gun ilk 3 gune nazaran daha iyi hissediyorum. Ilk gunlerde bogaz agrisi burun tikanikligi kulak agrisi oksuruk hapsrik kusma halsizlik falan vardi. Bol bol dinleniyorum meyve tuketiyorum. Ilik limonlu su iciyorum. Umarim sende kolay atlatirsin cok gecmis olsun🙏
Cagla0707 Kubra2834 canım öksürük için imum max 16 diye bir bal spreyi var o beni kurtardı doktor onaylı sende istersen doktoruna danış al kullan çok şekerli ama şekerin varsa kullanma.Ayrıca kuş burnu alın kaynatıp balla tüket zencefil bal ve limonda yapabilirsin bunların gebeliğe zararı yok ben sürekli bunları yaptım yinede doktorunla iletişime geç
4-minikannesi-32 Cagla0707 aynen canım Perşembe tekrar vericem inşallah negatife dönerim rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zor bir durum tam sezeryan olacağın zaman bu şekilde olmak
AhsenAdaAda mavi_8 bel ağrısı boğaz ağrısı öksürük mide bulantısı baş ağrısı ateş var . B, C ,D vitamini kullanıyorum . Nane limon, ballı limonlu ılık su , ballı ılık süt , taze sıkılmış portakal suyu , ılık pekmez zeytinyağ karabiber karışımı
Fatma-onal mavi_8 bol bol su portakal havuç nar tükettim çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah
Sevincakarsu Gozde0010 doğum evi acilde muayene oldum testin ertesi günü ultrason bebeğe baktılar nts bağladılar birde iğne verdiler
Kbr2525 Bende pozitifim😕 18 haftalık gebeyim ilk vücudumdaki bütün etler birden bire ağırmayq başladı o sebeple teste gittim o ağrı gittikçe arttı gece yatırmadı ben böyle ağrı görmedim parol içtim biraz rahatlattı ertesi gün normal kronik soğuk algınlığı gibi bugün başım çok ağırıyor ara ara da öksürürük😕🤦🏻♀️
Oznurkk mavi_8 36+4 haftalık gebeyim. 35 haftaya girdiğim gün pozitif olduğumu öğrendim. 6 gün hastanede yattım. Hastaneden çıkışta yine pozitiftim. Ama öyle ağır geçmedi hiç ateşim çıkmadı. Sadece öksürük boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı vardı. Hastanede yattığımda covid ilacı ve oksapar kullandım. Şuan sadece oksapar kullanıyorum.2 gündür sanki daha da iyim atlattım diye düşünüyorum . 3. Kez test yaptırmayacam çünkü pozitif çıkarsam tekrar karantinaya alınırım. Doktoruma da gidemedim 🥺 İyi ki iki tane aşımı olmuşum yoksa daha da kötü atlatabilirdim.