TubaKorkmaz Canann katılıyorum dalga geçer gibi 4 kilo aldım çokmu yazmış Evet gerçekten çok kilo almışsın 1.2 kilo alması gerekiyordu ideal kilo oranı olarak
TubaKorkmaz aasenamerve zayıfsanız alırsanız bende 31 haftalıkken 11 kilo almıştım ama hamile kalmadan önce gerçekten zayıftım 😉 Doğurunca o 11 kilodan eser kalmıyor korkmayın 😉
aasenamerve TubaKorkmaz aslında çok da zayıf değildim yani normalde kilolu bir insan değilimdir ama hamile kalmadan önce zaten kilo almıştım 58 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 e merdiven dayadım 😊 umarım dediğiniz gibi hızlı gider
Canancan Fatmaaylin ohh be rahatlattınız beni 😂😂 bende 53kiloyla hamile kaldım şimdi 70kiloyum . Bebeğim 3 kilo şu anda 😉 38. Haftayı doldurduk bugün 😄
Zehrakayra Aslında çok mu kilo almışım dediğiniz için dalga geçiyor denmiş. Genel kilonuz fazla olabilir ( boyunuzu bilmiyorum belki idealdir) ama az almışsınız daha ne olsun.
murgan Shnern valla maşallah hiç kilo almamışsın ben 37 haftalıgım 67 dim şimdi 88 kiloyum var hesabını yap 😂😂😂
minnakimveben Shnern 13.haftamızdayız 4kilo verdim ama bu hafta biraz biraz yemeğe başladım çok şükür herhalde almaya başlarım galiba