CansuDRY Canim_bebegim40 Hiç belirtim olmadı. 11.gün gece yaptım. Aşırı silik bir çizgi çıktı. 12.gün sabah daha belirgindi.
CansuDRY Canim_bebegim40 Siliği gördükten sonra tekrarlamak için 2 gün bekleyemezdim. 😊Hayırlısı olsun.
CansuDRY Canim_bebegim40 Aynı günün sabahı ile akşamı arasında bile bayağı fark oluyor aslında.😊 Hadi hayırlısı olsun.
minnosbirkiz Canim_bebegim40 ay doğru söylüyorsunda ne bileyim hiç bi belirtim yok beni heyecanlandıracak hadi kalk test yap diyecek elle tutulur bi belirtim yok ☹️ Geçen ay nasıl hevesliydim bi ton belirtim vardı, o kadar belirtiye millet doğuma gidiyor 😂😂😂
minnosbirkiz Canim_bebegim40 olumluda olumsuzda olsa yazarım inşallah ama hiç bişey çıkacağını düşünmüyorum, diğer hamileliğimde hissetmiştim içime doğmuştu ve yüzüne kadar rüyamda görmüştüm, nasip olmadı tabi 🥲
Canim_bebegim40 minnosbirkiz belirtisiz de hamile kalanlar var hem sen demedin mi kaçıncı gün olduğunu bile takip etmiyodum postu görünce aklıma geldi stres yapmamış sin bu ay belki tutmustur
minnosbirkiz Canim_bebegim40 Belkide kuzum nasip kısmet, eşimden test isteyim getirsinde bi yapayım bakayım ☹️ İnşallah bi beklentiye girmez oda test istedim diye 😅
Bfduam Canim_bebegim40 aynen öyle, “acaba gerçek pozitif mi, ne zaman gerçeğe döner ” psikolojisi bilmez miyim:) bende iki ay önce yatırmıştım, Biz sonuç alamadık ama inş sen alirsin🤲 Sonucu haber ver inş bebiştir finali:)
Bebegimizolsundu Canim_bebegim40 bugün 12 gün az önce yaptım silik çizgi bile yok olmuş ☹️ Nasıl da heveslenmiştim hayırlısı Allahtan sen tekrar yaptın mı canım
Canim_bebegim40 Bebegimizolsundu benimde bugün 12. Gün yarın yapicam dün silikti kaset mi yaptın erken mi
Sksjhsh Bebegimizolsundu öylemi cok üzüldüm ama 15 güne kadar bekle adet gelemeden hiç birşey bitmez 🤲🏻
minnosbirkiz Canim_bebegim40 canımm kan verdim az evvel 😮💨 2 saate belli olacak dedi, meraktan çatlıyorum şuanda ☹️