Fulyaaa1 Nemregn elbette cok yaşanıyor bu durum bide hafta yaklaştıkça bebeğin durumu da önemli onu da tespit etmiş oluyorlar
Eceguldemir55 Nemregn gece kasılmam olmuştu sabahında randevum vardı ama mesela ben o kasılmayla gitmezdim doktora nst de düzenli sancılarım çıkmıştı ben o kadar farkında değildim
Meleklerim34 Nemregn en son 33+4 de gittim kontrole haftaya tekrar geleceksin her hafta bu şekilde dedi şuan 34+1 olduk
beren1901 Nemregn bende 35+4 oldum her hafta kontrole gel geldiğinde nst çektir dedi doktorum.bı haftalardan sonra normal artık doğum yaklaşıyo
Nemregn beren1901 yani aslında nts diğer tanımı normal doğuma hazırlık ne zaman başlayacağını önceden tesbit etmeymiş o zaman
beren1901 Nemregn benim ilk hamileliğim sezeryanla erken doğum oldu.bununda erken gelmesinden korkuyoruz açıkcası 35+4 olduk sıkıntı kalmadı ama yinede kontrol amaçlı her hafta çağırıyo doktorum.öncesindede hep 2-3 haftada bi gittim kontrollere
Minnosannesi38 Nemregn aynen bende 34 de gittiğimde hersey normal dedi nasılsın de sancı çıkmadı haftalık gel reklam nasılsın ye bağlan suyuna felan bakalım dddi
MutluMasal Fulyaaa1 Nemregn Ben de 33. Haftada doktoruma gittim normalde en az 2 haftada bir çağırmasını beklerken Bir daha ki buluşmamız 37. Haftada olsun 1 ay sonra gel dedi şu an şaşkınım :(
semakulekci Nemregn 35+4 34. haftamda nst de sancı çıktı şimdi her hafta çağırıyor nasılsa seviyorsun gelmeyi gel diyor 🤷🏻♀️😁
NesrinH Bende 32 ıncı haftada nst ye başaladım 2 haftada bır cahırıyor 34 de gırdım nst ye sımdı 36 yum carsamba tekrar nst var allahın ıznıye bekımkı sezaryan bu arada
Nnagihan elifkrs 35 +3 günlük olduk dün kontrole gittim , ama bebeğim 37+3 görünüyor . 22.02.2022 Tarihine gün verdi doktorum , idrar tahlili istedi perşembe günü eğer normal çıkmazsa 14.02.2022 Tarihinde oğluma konuşuyorum Allah’ın izniyle ☺️
MrsMavis Nemregn 31+4 iken hastaneye gittim bir ay sonra gel dedi 34+4 oldum haftaya gidicem inşallah
Momydemet Perşembe 35+1oluyorum ve doğurcam sezaryen 🙄 nst de çok sancım çıkıyor. Şimdi hastanedeyim. Perşembeye kadar beklicez