makbule17 EzgiYildirim ilk doğumum 33+5 te oldu 2. ye hamileyim ağustosta inşallah erken doğum olmazsa yine
Anesliina EzgiYildirim Gebeliğimi 37+0 da yapmak zorunda kaldım Rahime baskı yapıyor diye sezeryan doğum oldu… 5 günlük olduk bugün 3100 gr 50 cm doğdu. Hiçbir problemi yoktu şükür sadece bol bol ağlatın ciğerleri açılsın denildi bizde bol bol ağlattık şu an evimizdeyiz zaten 🐣
EzgiYildirim ozmus sezeryan mi oldunuz acaba ve bir sıkıntı oldugu icin mi almak istedi dokrorunuz 🤷♀️
Krkmzozlem1 EzgiYildirim 38 bittimi sonraki günler alınıyor artk ama benm doktorum da ilk sezaryan genelde 39 haftada alınır dedi 2. Sezaryanlar 38 den sonraki günler alınır demişti
EzgiYildirim Krkmzozlem1 ben de oyle biliyorum ama doktorum burda degil baska bir doktora muayene oluyorum bakalim hayirlisi olsun 🤷♀️
SutlacimiYedimmiBen EzgiYildirim ilki 35.5 te suniyle ikincisini 40.0da normal doğum yaptim kendi sancilarimla
hilalmevsim_3467 EzgiYildirim Amin hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah… Ama endişe etmeyin erken değil öyle olsa almazdı doktor zaten benim ilki 36 da doğdu gayette sağlıklıydı 😊
EzgiYildirim EsilaMiracAyazEren_Moms ya sezeryan olacagi icin 40. Haftayi beklerler mi bilemiyorum 🤷♀️
Anesliina EzgiYildirim teşekkür ediyorum amiin hepimizin yavrucakları sağlıkla güzelliklerle büyüsün 💕🎀