Barlas_mom FDM220 Yaa az yiyorum öyle yapıyorum inan kaç saat önceden yemeyi bırakıyorum yatıyorum gece birden acı suyla kusmaya koşuyorum içim yanıyo resmen midem dışarı çıkıyor 🙈 uykusuzluk yaşıyorum gece artık yatamıyorum sırf bu yüzden
Barlas_mom FDM220 Yok erkek benimki 🙈 çok fenayım çok allahım düşmanıma yaşatmasın ben ilk kez böyle birşey yaşıyorum
Boncugummmm FDM220 inşllah canım🤲 herşey takar oldum vllahı riskli geciyor 2 de kaybım war korkuyorum en ufak bı durumda
FDM220 Boncugummmm haklısın insan kötü şeylerden sonra hep öyle olacak gibi düşünür ama endişe etme Allahım izniyle alırsın kucağına 😊
Olalala FDM220 aynısı bana da oluyor korkuyorum bir şey olacak diye bazen de içerden sızlama şeklinde oluyor
Lavinveannesii Var mı 32 de çatlamaya başlayan ben bugün gördüm moralim çok bozuldu açıp açıp bakıyorum hep 🥲 ağırlarım da cabası zaten belim koptu 😪
FDM220 Lavinveannesii benim yok çok şükür ama yağların faydasınu gördüm diyebilirim kantoran ve badem yağı kullanıyorum
Lavinveannesii Beybisininannesi hayır hiç bişey kullanmadım bugüne kadar o yüzden oldu sanırım rahattım hep 😣