FDM220 Beyzan738 gece ben farketmiyorum nasıl yattığımı😊uyanmıyorum çünkü ama illa aynı şekilde yatamayız sabaha kadar düz sağ sol olur
Eloscan FDM220 galiba öyle o yüzden şikayet de etmemeye çalışıyorum 😂 pozisyonda olsun da normal doğurayım inşallah 😍😇
OsmanGoktug31 Yorumları okudukça kendi yapacağım yorumdan bir sürü olduğunu fark ettim sadece ben yasamiyor musum bunları demekki dedim kendi kendime 🤭 Birde şu son zamanlar sanki hiç geçmek bilmiyor gibi
Deletedmom_289 FDM220 bizde her gün var canım normaldir bebek baskı yapıyor ağırlaşıyor kuyruk sokumum inanılmaz agrıyor
Ipekgulll FDM220 yani bugüne kadar olmayan mide bulantısı bile başladı diyebilirim hamileliğin tüm şikayetlerini yaşdığım bir dönem Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimizle kurtarsın
FDM220 Ipekgulll amin inşallah benim ilk gebeliğin de doğum sabahı bile mide bulantım vardı çok şükür şimdi geçti bunda 😊
FDM220 Boncugummmm evet oluyo arada normaldir diye düşünüyorum ayakta fazla kalınca yorulunca oluyo bende
duygulu62 FDM220 32+1 den selam . Bugun doktora gttım 1900 gram 42 cm dedı. Haftasıyla uyumlu dedı . Şikayet olarak göğüs kafesine baskı ve kaburga ağrısı çok fazla . Ve asırı derece de idrara çıkıyorum 😞
Benferus FDM220 31+3 bel ağrısı sırt ağrısı kalça ağrısı çatı ağrısı mide bulantısı sabahları zor yürüme Allah ne verdiyse😂😂 geçecek inşallahh bu günler bebeklerimizi sağ salim bi elimize alalım inşallah hepsi unutulur geçer.
Barlas_mom FDM220 Mide reflüsü mü desem altta baskı yapıyor sık WC gitmek mi desem sırtım belim ağrıyor bir de sol tarafta toplanıyor sürekli benim haftam böyle geçiyor bol bol uykusuz geçiyor. 🤷🏻♀️ 32. Haftamın özeti
Barlas_mom FDM220 Yaa az yiyorum öyle yapıyorum inan kaç saat önceden yemeyi bırakıyorum yatıyorum gece birden acı suyla kusmaya koşuyorum içim yanıyo resmen midem dışarı çıkıyor 🙈 uykusuzluk yaşıyorum gece artık yatamıyorum sırf bu yüzden