ozlem-t Ben her konuda hislerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde bu bebek kız dedim aileme. Beni gören herkes erkek olduğunu düşünüyordu. (Halk arasındaki belirtilerden kaynaklı) Hepsi yanıldı. Kısmetse kızım olacak… ☺️
Eymensmom35 @ressamistanne hayret bişey ya bu cinsiyete bu kadar takılan insanları asla anlamayacagım soyları yürüsün misali 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Benimde bir oğlum var şuan 9haftalık hamileyim en basından beri kız hissediyorum oğlumda 5ay istifa ettim şükür bunda hiç bişey yaşamıyorum biraz farklı hissediyorum nasip tabi ☺️♥️
ressamistanne Eymensmom35 kesin kız kesin kız mıdiye sorup sorup durdu 20.haftaya kadar. Sen istemiyo olabilirsin ama tüm genler sizden geliyo kusura bakmayın dedim. Şimdi kızım napıyo diyo. Ben de istifra etmedim hiç. Ama çok ekşi yedim. Ekmeğin arasına turşu koyup yedim 🤭😀😀
Eymensmom35 ressamistanne yaa inanmıyorum 😃😃😃 bende geçen hafta pazarda turşu gördüm aldık annemle hemen inanılmaz bir turşu suyu içme ve yeme durumum var anlamsızca😃