Sbusra696 Edadrmz anladım saol onu biliyorum bize uymadı kadın doğum ücreti karşılamıyor ikinci yılında Hamile olsaymisim kadın doğum sezeryan ücretsizmis kuralları öyleymiş
miniktirtilim Edadrmz oradaki doktorlardan da kimse memnun degil devlete git daha iyi diyorlar hep arafta kaldim orasi icin. Daricadaki hospital park nasil acaba orasini merak ediyorum kucuk bi yer ama muayne dogum ne kadardir. Birde ben mecburi sezaryen olucam yine yani hic normal dogum toplarina girip fiyat almama gerek yok
Edadrmz miniktirtilim miniktirtilim anladım canım . Ben memnunum son 4 aydada 3 arkadasım aynı doktorda doğum yapıp memnun kaldıkları için sölemek istedim . Heryer için iyi kötü yorum yapılıyo sanırım hepimiz tamamen şansa kaldık
Minik_anne0 miniktirtilim 9 haftalık hamileyim başından beri oraya gidiyorum Dr Melis Koca çok tatlı dilli bir hanım enerjimiz uyuştu ama doğuma kadar ona devam ediceğimi sanmıyorum hastane çok küçük her gidişimde abartısız 2 saat bekliyorum randevum olduğu halde çok sıkıcı zaten midem çok bulanıyor yani hastane sistemini beğenmedim ben çok kalabalık küçük biyer olduğu için tartışmalar kavgalar oluyor yoğunluktan dr iyi ama hastane biraz yetersiz bence hele o gün doğum olduysa 1 tane doktor var sanırım bide kadın doğum üzerine bizim kontroller kalıyor yani doğum varsa yoğunluk artıyor sıkıntılı ya Yüzyılda Seher kılıçı önerdiler onu düşünüyorum aslında ben pendik emseyi çok duydum hep orayı istiyodum arabamız var gidip gelebiliriz ama acaba muayne çokmu pahalı bilmiyorum
sevdakaradas1 miniktirtilim kesinlikle tavsiye ediyorum bende oraya gidiyorum dr Melis koca doktorum harikaaa🤲
miniktirtilim Sibellll2529 canim tuzla devlette kime gidiyosun acaba memnunmusun bende sanirim ozelde suan dogum yapamam gibi
Sibellll2529 miniktirtilim zeynep nihal hanıma gidiyorum. Şimdiye kadar memnunum, cana yakın bir doktor
miniktirtilim Edadrmz aynen oyle sanirim arz talep meselesi ne bekledigine bagli hastanın ben hic bi doktorumdan hususi sohbet ilgi alaka beklemiyoruk esasen olacak ve olmasi gereken seyleri zamaninda soyleyip yonlendirsin sikinti varsa basindan savmasin yeter modundayim. Zaten 2. Gebeligim aslinda herseyi biliyorum ne ne zaman yapilir neden yapilir vs ama ilkinda haftada bi ultrasona alip extra para aliyorlardi bende salak tabi ne derlerse yapiyordum Suan beta hcg yukselisi icin kan vermem lazim 2 gunde bir her kan verme ücreti 250. Doktora gostermek ayri para 280 tl muayne düşün Saglik ocagina gittim bende valla
Sbusra696 miniktirtilim bu sene fiyatlar acayip artti benim İlk doğumumu yüzyılda seher hanım yaptırmısti ve 2500 fiyat ödedik 2018 şimdi ikinciye hamileyim özelde doğum yapmak istiyorum fiyat aldım 4500 dendi muane ücreti 100 du gittiğimde şimdi 280 çok gereksiz yüksek
miniktirtilim Sbusra696 katiliyorum bende 2020 de dogum yaptim 3.500 iste muaynemde 150 olmustu oda son aylar normalde 120 falandi. Suan 280 diyor muayne dogum 7.500 dediler bana en yakinda orasi aslinda ceyhun beyden de cok memnundum ama asiri yuksek ya iki cocuk olunca masrafta cok insan sasip kaliyor
Edadrmz miniktirtilim valla en iyisini yapmışsın sağlık ocağına gitmekle herşey ateş pahası almış başını gidiyo . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim 🙏
Sbusra696 miniktirtilim tabletten ziyade insan kapıyor bazı doktorlar soru sorunca tersliyorlar bide hassas dönem sadece işini layıkıyla yapan kafamda soru işareti kalmasın onu istiyorum
Sbusra696 miniktirtilim bende tahlilleri devlette yaptım dönüşümlü özel devlet doktora gittim sonucuda doktor bakıyor sıkıntı olmuyor ama muane ücreti de pahalı 😒😏
miniktirtilim Sbusra696 evet dedigin gibi muayne ucreti fazla hele ayda 1 kez gittigimizi düşün ilk 7 ay. Sonra kontroller 15 gunde 1 oluyor nst basliyor onlar ayri ucret. 2li test ve detayli ultrason olayidw isin icine girince valla cok zor. Yengem bastan sona gebelik boyu bi özele gitti muaynesi 300 dü o zaman dogum haric verdigi para 6250 dogumda 8.500 zaten. Kani idrari testleri derken ooo yani
Sibellll2529 Sbusra696 tahlilleri özelde yaptırmıyorum, dönüşümlü olarak gidiyorum ikisine de, hem iki doktordan onay almak içimi rahatlatıyor açıkçası. Pendiğe eşim izinli olmadığında gidemiyorum çünkü evime uzak kalıyor ama tuzla hemen marmarayla 15 dakika😊
miniktirtilim Sibellll2529 bende dönüşümlü düşünüyorum şuan. Kartala gidebilirim aslinda ama banada marmaray uzak ya sansima birde 2 yasinda kizim var onla tek git gel zor oluyor diye yakinimdaki ozelleri dusunuyoeum kontroller icin
Sbusra696 Oznur1_23 çayır ovaya da geldim Mehmet Özgür gelen kadın doğum çok iyi Bir doktor özel kilinikte hissediyor insan kendini sakın kalabalık ta olmuyor işte sıra bulmak sıkıntı randevuda
Oznur1_23 Edadrmz gerçekten o doktordan memmnun musunuz ben sinirden agalayackyim odadan ciktiktan sonra