EVA cok güzel arya cok konuluyor deyişik ve güzel eva😍👍
Eva petrol.. 🤔
İlk kez çocuk ismi olarak duydum..
inezika eva kırtasiyelerde satılan bi tür renkli süngerimsi kağıdın adı aynı zamanda.bi kez daha düşünün derim.yanlış anlamayın sakın
    Eva nın gerçek anlamı yaratılan ilk kadın yani havva anamız anlamına geliyor fakat yahudiler havva anamıza eva diyorlarmıs bnmde çok hosuma gidiyordu ama bi hoca tanıdığımız koymasan iyi olur demişti 🙂
    inezika eva farklı evet ama eva kağıdı bilmem ne diye başınız cok agrır. Bırde hıc anlamı bılınmeyen baya farklı bır ısım. Arya fena degıl bence. Ama ıkı ismede alternatif ısımler düşünün derim. 😌
      inezika bende Eva koyucam Allah’ın izniyle biz çok sevdik babamızla sen kimseyi aldırma içine ne siniyorsa onu koy derim bence 🙏
        inezika Hamile kalmadan önce 8 ay Eva diye sayıkladım ben de şimdiyse uzak geliyor niye bilmiyorum 🤷‍♀️ Cinsiyetini öğrendiğimde belki yine değişir fikrim bilemiyorum ah bu hormonlar 🤪😅 içinize sineni seçin kolay gelsin 😇🌸
        inezika benim kızımın ismi arya olacak insallah tee bekarken esimle hep oyle istiyorduk vok şükür istedigimiz gibi oldu saglikla dogsun insallah annesinin aryasi😍
        inezika evayi bizde elemistik
        Alman kokenli bir isim oldugu icin
        Aryayi tercih edebilirsn
        1850 ben duymadım Eva kağıdını. Çocukların bilip dalga geçeceğini sanmam
          AkbyEzg bizim babamızda çok iddali bir isim diyor. Manken vsr çok var ya :)) Google layınca bayağa bir sexy bayan resmi çıkıyor. Ona takılmış durumda :)