Ebru5553 Momy1 bende 7+4 haftalık hamileyim koronanın 3. Günü baya kötü geçirdim 3 günü rabbim hamilelikte korona geçirenlerin allah yardımcısı olsun çok Geçmiş olsun 🙏
Dilandemirrr Ebru5553 benimde pozitifi çıktı da şey aklıma takıldı izolasyon ekibi karantina boyunca eve uğruyor mı
Aymilanin_kardesi mammaaa33 Oksapar 4000 kullandım hatta son 2 günüm kaldı 2 kutu kullandım iyi ki de kullanmisim dedim arkadaşım influenza geçirdi maalesef çok üzücü ki bebeğini kaybetti kan akışı önemli bu yüzden sizede tavsiyem bir doktorla kalmayın Mutlaka araştırın.
Momy1 Aymilanin_kardesi e nabizdan baktimda d-dimer ve crp degerleri biraz yuksek cikmis galiba bunlar pihtilasmayla alakali senin kacken doktor verdi canim
Aymilanin_kardesi Momy1 canım herhangi bir zararı olmadığını soyledi sadece 14 gün kullandım bence sende tedbir amaçlı kullan benim de değerlerim çok çok da yüksek değildi ama kan sulandirici kullandığım halde 9-10 olması gerekirken maxi benim 15 çıkmıştı…
Momy1 Ebru5553 devlet hastanesinde muayene oldugum icin doktorun numarasi yok. Yakindaki saglik ocagi var ordaki doktorla konustuk kullanadabilirsin kullanmayadabilursin diyor 🙄
mercimekveannesiiii Momy1 normal 282 mi 2800 lü mü bişey kullanman gerek dediler mi yada değerlerin yüksek falan dediler mi
Momy1 mercimekveannesiiii 282 canim. Iste korona oldugum icin evden bi yere cikamiyorum🙄 biraz once arkadasima sordurttum gayet iyi pihti icin 2000 uzeri olmasi lazim demis.
Oznurkk Momy1 doktorunuza bildirin oksapar iğne ya da corasprin başlamanızı ister. Bende oksapar kullanıyorum
Dilandemirrr Momy1 ya benimde pozitif çıktı da izolasyon ekibi eve geliyo mu acaba karantina boyunca yoksa arıyorlar mı
Ebru5553 Dilandemirrr Hayır gelmiyorlar Artık ilaçta yokmuş sadece parol kullan dediler o kadar çok ağırlaşırsan 112 ara diyorlar