Baliminannesii 3 gün önce test verdim beta değerim 0’100 çıktı bugünde gidip Kan verdim beta değerim 18,95 çıktı hamileyim demi kızlar üç günde böyle yükselme çok iyi bence doğrumu bılıyorum
Meleknkkk Baliminannesii evet hamilesin canım kan testini 2 gün sonra tekrarla 2 katına çıkması gerekiyo. İnşallah meleğin seninledir
Mom545441 Baliminannesii gebelik var çok yeni 2 güne 2 katına artıyorsa sağlıklıdır değer düşmez inşallah 🙏🏻 Hayırlı olsun canım
yuzaarar Baliminannesii 0.100 çıktığında adetin gecikmişmiydi canım? Benimde aynı değer çıktı Adet günümde yaptırmıştık şuan gecikmenin 4. Günündeyim .
Baliminannesii yuzaarar adetim gecikmemişti canım daha adetime 7 gün vardı kan vermıstım 0.100 çıktı daha sonra bugün gidip tekrar verdim 18.95 çıktı bir gün bıle fark edıyor inşallah sizede vardır bırseyler allah kımsenın kucağını boş bırakmasın bir gün bıle fark edıyor canım gecikmen varsa ver 0.100 den 3 gün içinde 18.95 oldu benım inşallah sizede vardır
yuzaarar Baliminannesii İnşallahhh bakalım hepimiz için hayırlısı olsun 🤲🏻 Cuma gününe randevu aldım o güne kadar adet olmazsam muayeneye gideceğim bakalım hayırlı haberler alırız inşalah 😇
Momandmom Arkadaşlar bende adetim 2 gün gecikti test yaptırdım beta 9700 çıktı test yaptırdıktan 2 gün sonrada covid olduğum için hala doktora gidemedim tekrardan testte yaptıramadım ne yapacağımı bilemedim
mrvsrcn bende adetime 4 gün kala yaptırdım 4,86 çıktı, ertesi gün tekrar yaptırdım başka hastanede <5 diyor test sadece herhangi bir değer yazmıyor anlamadım ne olduğunu :(
Cadoloz mrvsrcn baska yerde yaptirmasaydin keske ayni yerde yaptır çünkü her hastahanesinin deger ölçümü farkli oluyor sen ayni yere git tekrar ver
Aslaninannesi01 mrvsrcn başka hastanede verdiğinizde 5 in Altında çıkmış değeriniz beta takibi yaparken iki güne bir aynı hastanede yapın daha doğru sonuç elde edersiniz