Beyzayucel36 Esraumut80 inşallah oyle bişi olmaz ama aynısı bende yasadım hersey cok iyiydi kalp atısını duymaya gıttıgımız gun kesenın boş oldugu soylendı 1 hafta daha bekleyım demıstı doktor bekledık kontrole gıttıgımde zatn kesenın formu bozulmustu bebek sol tupde sıkısmıs keseye dusemedıgı ıcın oluşmamıştı ve kurtaj olmuştum cok zor bı durum ben cok zor atlatmıştım 4 ay sonra tekrar gebe kaldım ve su an dogmasını beklıyorum inşallah sizde oyle bişi olmaz kontrole gıttıgınızde bebegınızın kalp atısını gorursunuz 🤲🤲🤲
Esraumut80 As7 kalp atışı duyulmuyor kesenin içi boş görünüyor ama gebelik var dedi doktor gelişmemiş yada sağlıksız dedi
Esraumut80 irem-Dora ilk. Hamileligimde doğumumu şimdiki gittiğim doktorum yapmıştı çok iyi bir doktor o yüzden ona gittim allahtan hayırlısı artık
Zpy Esraumut80 benimde böyleydi beklemek istedim ama kanama başlayınca düşük yaptığımdan dolayı kürtajla sonlandırıldı.2. Gebeliğimde 6. Hafta kese var ve kalpte duyuluyordu. Kanama varsa vücut sonlandırıyor genelde boş gebelik deniyor
Nazendehanim Esraumut80 benim kesem 25-26 mm di doktor 25 ten sonra bebek oluşumu olmuş olmalı demişti , siz sanırım cm cinsinden söylediniz
290392 Esraumut80 doktor sana söyler canım tabi biz tam bilemeyiz, ama hamileliğin başından beri her şeye hazırlıklı olmak gerekiyormuş. Kimyasalımdan 4 ay sonra hamile kaldım, bir şey olacak diye 3 ay kimseye söyleyemedim..
Burcu0707 Buyuk ihtimal bos gebelik bende yasadim 10 haftaya kadat bekledim hicbir sonuc alamadim kurtaj oldum