Eceguldemir55 Kaderrhamza ne yazikki annem yaptı o hatayı anestezi almadan olucam dedi ve çok canı yandı hatta doğru düzgün alamayıp parça bırakmışlardı içinde. sonradan tekrar anestezi alarak kürtaj yapıldı. Rabbim yardımcınız olsun inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile olursunuz 🤲
Elifege92 Bende oldum canım 9 haftalikken . Kalbi durmuştu. Anestezi ile oldum hiç bi acı ağrı hissetmiyosun. Kalp acısı hariç 😢 allah yardimcin olsun yakın zman da sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin .
Mucizebekliyorum2 Kaderrhamza anestezi olma olma derim üstünde kalır ben 10 haftalık oldum canımdan can gitti üç ay o kabusu atamadım üstümdenn
Yolarkadasim Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin 🌺 Ben de kürtaj oldum ala genel anesteziyle hicbir şey hissetmemistim uyandim ve bir saat sonra taburcu olup evime geldim. Sonrasinda da bir sikayetim olmamıştı
gldn065807 Kaderrhamza geçmiş olsun benimde 10 haftamda gittiğimde kalbi durmuştu kontrole gitmiştim genel anestezi ile kürtaj oldum bisey anlamadım canım kesinlikle anestezi ile ol boşuna canın yanmasın daha fazla
Kaderrhamza Mucizemiizz covid olmuştum canım büyük ihtimalle ondan dediler hicbi belirtim falan yoktu 7 haftalikta kalp atışını duymuştum😥
minibiri Mucizemiizz teşekkür ederim, öncesinde vücudunda ödemeler kalpte sorun gibi birkaç belirtisi vardı malesef
gldn065807 Kaderrhamza aa değişiyor demekki ben devlette kürtaj oldum ve genel anastezi ile sen başka devlet hastanesinede sor aslında yapılması lazım ama
seker55 Kaderrhamza Sakın öyle bir şey yapma sonuçta içini kazıyorlar ya nasıl olacak o anestezi almadan aklım almadı
silences Kaderrhamza Ben de olmuştum genel anesteziyle tek sorun sonrası oluyor üşütmemen lazım yoksa enfeksiyondan kurtulamazsın ben üşüttüm bayağı sıkıntısını çektim geçmiş olsun
minibiri Medine3868 yok hayır kalpte sıkıntı ve vücudunda ödemeler şu birikintileri gibi sıkıntıları vardı malesef
seker55 Kaderrhamza Anestezi olmadan yapılır mı yaaa tam bir travma yaşarsın zaten moralin bozuk oluyor illaki bir de o kanları sesleri niye göresin canımm
Avakadolu Kaderrhamza ben geçen sene iki kere kürtaj oldum aynı sebepten genel anestezi yapıldı çok kısa bir işlem ama asla anlamıyorsunuz ve eve gidip hayatınıza devam ediyorsunuz bence lokal anestezi falan istemeyin direk genel anestezi en iyisi
Mckmk Kaderrhamza su an ben de aynı durumdayım. 1 hafta daha bekleyelim dedi ama pek umudum yok. Persembe günü tekrar kontrole gidicem
Ferda_33 Kaderrhamza canım ben 1 yıl içinde 3 defa oldum 8 9 cu haftalarda yiyecek ekmekleri yokmuş demek ben devlette bayıltmıyorlar diye cesaret edemedim 3 nü de özelde anasteziyle oldun 15 20 dk sürüyor yarım saate ayılmışoluyorsun zaten