Kaderrhamza Kızlar 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olmam lazım kurtas olan varmı çok korkuyorum anestesiziz olan varmı
holly Kaderrhamza çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin en güzel zamanda 🙏 benim yengemde olmustu kürtaj detaylarını bilmiyorum ama bayıltmışlardı.
Hosgeldinbebek Kaderrhamza neden anestezisiz oluyorsunz? Genel anesteziyle oldum 15 dk sürmüş basit bişeydi boş keseydi benim
2148 Kaderrhamza rabbim sana cennet kapısında beklicek bir yavru verdi,ve bu dünyada bir daha kucağın dolsun kardeşim, neden oldu peki varmıydı bir belirtin
Der Kaderrhamza hiç üzülme aynı sebeoten bende oldum ama anestezilinol diğeri travma 1 ay sonra hamile kaldım bebeğim 14 aylık
Kaderrhamza Mervekrby 2148 hicbir belirttim yoktu kontrole gelmiştim covid olmuştum karantina bitince kontrole geldim öğrendim malesef 😞
minibiri Kaderrhamza 17haftada oldum. kalbinin durması sebebiyle. Anesteziyle oldum zaten uyuyup uyanmam yarım saat ve sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım
Zynpdeniz minibiri benimde 13. Hafta gebeliğimde. Kürtaj için büyüdüğü için ilaçla düşük sonra kürtaj dediler. Anestezi ile olmaz dediler. Sizinki nası oldu. Hangi hastane acaba
Ipekkarakus0 Kaderrhamza bende yaşadım canım 2 yıl önce aynı haftada malesef kürtaj oldum genel anestezi ile ben bide doğum gibi yaptım canım 6 saat suni sancı çekmiştim bebeği düşürdükten sonra kürtaja alındım
Ipekkarakus0 Deletedmom455465 hiç bir belirti yoktu normal kontrole gitmiştim doktorum sağlıksız gebelikmiş kalbi durmuş dedi 1 hafta yine tedbir amaclı bekledik ama malesef nasip değilmiş
Gnz Kaderrhamza cok geçmiş olsun rabbim sabır versin kalbinin durdugunu siz anlamismiydiniz bi belirtiniz varmiydi kürtajda olursaniz anestezili olun
Kaderrhamza Gnz teşekkür ederim hiçbir belirtim olmadı covid olmuştum karantina bitince kontrole gelmiştim öyle öğrendim malesef covid Ken ben kalbi durmuş 😞
ozlem_d Genel anestezi ile olmuştum. 15 dk sürdü uyanıp uyandım resmen. Korkuyorum diye anesteziden önce sakinleştirici gibi bi şeyi verdiler iğneyle, o yüzden çok rahattım anestezi verilirken
yeliz007 Kaderrhamza Seni çok iyi anlıyorum canım bende 9. Haftadayken kürtaj olmuştum beni uyuttular ve hiç bir şey hissetmedim korkma sakın
Arvenveannesi Kaderrhamza anesteziyle oldum. Zaten travmatik oluyoruz.😓 hiç tavsiye etmem anestezisiz. Aynen 15 dk kadar sürmüş anlamamıştım bile. Kaybınız için çok üzüldüm. Allahım inşallah bzilere en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder💕🌸🙏
s_sila Kaderrhamza Allah sabir versin canim. Korkulcak bise yok kurtaj olali iki hafta olacak vakumlu kurtaj yapildi once ilac verip dusuk yaptirip kalan parcalari vakumla aldilar anestezi altinda hafif adet agrisi gibi agrin oluyo
minibiri Medine3868 yok hayır kalpte sıkıntı ve vücudunda ödemeler şu birikintileri gibi sıkıntıları vardı malesef
Aysekalkan Kaderrhamza korkma rabbim yardım ediyo 3aylik bende öldüm çok zor olmadı tabi bunyeden bünyeye degisir
Zynpdeniz Aysekalkan benim de bebeğim 3 aylık. Kürtaj yapacaklar. Çok korkıyorum. Anestezi olmaz ilaçla düşük yapılacak, sonra kürtaj dediler. Sizinki nası olmuştu